Σας έχουμε βρει κάτι διαφορετικό! Τις ασκήσεις με Reformer που είναι καλύτερες για εσάς δεδομένου ότι παρέχουν καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα με λίγη προσπάθεια. Αυτές οι ασκήσεις γίνονται ενώ είστε ξαπλωμένοι ή όρθιοι σε μια συρόμενη βάση και περιλαμβάνουν κινήσεις του σώματος που δουλεύουν τους μυς χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κανονικές ασκήσεις ανύψωσης βάρους ή κλασικές ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Εγγυημένα, θα απολαύσετε τις ασκήσεις στο Reformer ενώ το σώμα σας θα γίνει λεπτό, δυνατό και ευέλικτο σε λίγες μόνο εβδομάδες.

Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό με άμεσα αποτελέσματα στο σώμα σας; Δείτε παρακάτω τέσσερις από τις καλύτερες ασκήσεις Reformer για γλουτούς και κορμό που μας προτείνει η personal trainer κ. Σοφία Περδίκη.

Άσκηση 1η

Από προβολή σπρώχνουμε το κρεβάτι με το ένα πόδι και σηκώνουμε το άλλο ψηλά – 10 επαναλήψεις σε κάθε πλευρά.

Άσκηση 2η

Μένουμε σε προβολή και σπρώχνουμε το πίσω πόδι – 10 επαναλήψεις σε κάθε πλευρά.

Άσκηση 3η

Μένουμε σε προβολή και κάνουμε άρση της φτέρνας του σταθερού ποδιού στο έδαφος – 10 επαναλήψεις σε κάθε πλευρά.

Άσκηση 4η

Από προβολή κάνουμε άρση του ενός ποδιού ψηλά ενώ ταυτόχρονα σπρώχνουμε με το άλλο πόδι το κρεβάτι προς τα πίσω – 10 επαναλήψεις σε κάθε πλευρά.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα που προτείνει η personal trainer Σοφία Περδίκη

Η Σοφία Περδίκη είναι personal trainer και certified Pilates Instructor με ιδιαίτερη εμπειρία στην εκγύμναση ασκουμένων με νευροκινητικά προβλήματα. Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Σχολής AF Studies. Έχει εργαστεί για περισσότερο από δεκαπέντε χρόνια ως γυμνάστρια σε σχολεία και εκπαιδευτήρια πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ενώ το 2008 δημιούργησε το στούντιο φυσικής αγωγής και ειδικών γυμναστικών Complete Training by Sophia που προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα άσκησης, προγράμματα pilates, pilates reformer και ολοκληρωμένα προγράμματα fitness πάντοτε με προσωπική επίβλεψη από την ίδια ή τους συνεργάτες της.