Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1 Ιουνίου 2021, το συνέδριο με θέμα «Το Σύστημα Υγείας στην COVID-19 και στη μετά-COVID-19 εποχή», που διοργάνωσε το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και το ιατρικό site ygeiamou.gr.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας και η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κυρία Φώφη Γεννηματά.

Οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τρεις διακεκριμένους εκπροσώπους της ελληνικής ιατρικής κοινότητας, την καθηγήτρια Αναστασία Κοτανίδου, τον καθηγητή Γρηγόρη Γεροτζιάφα και τον πρύτανη του ΕΚΠΑ, Αθανάσιο Μελέτιο Δημόπουλο, αντίστοιχα.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου οι υπουργοί Υγείας και Εργασίας, κ.κ. Βασίλης Κικίλιας και Κωστής Χατζηδάκης άκουσαν τις προτεινόμενες λύσεις από τους θεσμικούς εκπροσώπους των επαγγελματιών Υγείας, του Φαρμάκου και της Ασφάλισης προκειμένου η Ελλάδα να αποκτήσει στο άμεσο μέλλον ένα αποτελεσματικό και βιώσιμο Σύστημα Υγείας καθώς και το «μείγμα» ιδιωτικής και δημόσιας ασφαλιστικής κάλυψης για την προστασία των πολιτών.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις τοποθετήσεις των συμμετεχόντων στην ενότητα «Ειδήσεις» και να κάνετε download τις παρουσιάσεις τους από την αντίστοιχη ενότητα στο μενού του microsite.

Οι εργασίες του συνεδρίου μεταδόθηκαν μέσω livestreaming από τις ιστοσελίδες www.ygeiamou.gr, www.protothema.gr καθώς και από τα προφίλ των δύο sites στο Facebook και το Instagram, δίνοντας τη δυνατότητα παρακολούθησης του συνεδρίου σε όλους τους πολίτες.