Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020, το συνέδριο με θέμα «Συζητάμε για το Σύστημα Υγείας της επόμενης δεκαετίας», που διοργάνωσε το ιατρικό site ygeiamou.gr με την υποστήριξη της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. υπουργοί της Υγείας, Βασίλης Κικίλιας και Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννης Βρούτσης και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι υπουργοί παρουσίασαν τον κυβερνητικό σχεδιασμό για ένα σύγχρονο, βιώσιμο Σύστημα Υγείας και Ασφάλισης που θα απαντά στις προκλήσεις της επόμενης δεκαετίας. Και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τους θεσμικούς εκπροσώπους του Φαρμάκου, της Ασφάλισης και της Κλινικής Έρευνας και Ανάπτυξης, αλλά και των ληπτών υπηρεσιών Υγείας.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις τοποθετήσεις των συμμετεχόντων στην ενότητα «Ειδήσεις» και να κάνετε download τις παρουσιάσεις τους από την αντίστοιχη ενότητα στο μενού του microsite.

Οι εργασίες του συνεδρίου μεταδόθηκαν μέσω livestreaming από τις ιστοσελίδες www.ygeiamou.gr, www.protothema.gr καθώς και από τα προφίλ των δύο sites στο Facebook και το Instagram, δίνοντας τη δυνατότητα παρακολούθησης του προγράμματος σε πλήθος πολιτών.