Επιλέξαμε και σας προτείνουμε τις αγαπημένες μας εφαρμογές είτε χρειάζεστε έναν προγραμματισμό για τις επισκέψεις σας στο γυμναστήριο, είτε χρειάζεστε βοήθεια για καλύτερη συγκέντρωση κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας. Η ιδανική εφαρμογή για σας βρίσκεται εκεί έξω!

FitRadio workout: Μουσική που ταιριάζει με τη διάθεσή σας.

Το FitRadio προσφέρει κάτι παραπάνω από μια απλή λίστα αναπαραγωγής. Δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε μουσική που ταιριάζει ανάλογα με την προπόνησή σας, προσαρμοζόμενη στον χρόνο των επαναλήψεων και ταιριάζει με το ρυθμό της άσκησής σας. Παράλληλα επιλέγει χαλαρωτικές μουσικές για τις στιγμές της ανάπαυσης. Επιλέξτε το λοιπόν για να μην ακούτε πια ποτέ τις ίδιες, βαρετές λίστες αναπαραγωγής.

Endomondo: Καταγράψτε τα στοιχεία της άσκησής σας

Είτε τρέχετε, είτε κάνετε ποδήλατο αυτή η εφαρμογή κρατάει σημειώσεις από τη διαδρομή σας σημειώνοντας την ταχύτητα αλλά και την πρόοδό σας. Παρακολουθήστε όλες τις προπονήσεις σας χρησιμοποιώντας το GPS, ελέγξτε τα στατιστικά σας και επιτύχετε τους στόχους φυσικής κατάστασης. Αναβαθμίζοντας την ιδιότητα μέλους σε Premium μπορείτε μάλιστα να επωφεληθείτε και από τις λειτουργίες προγύμνασης της εφαρμογής οι οποίες είναι ιδανικές για την ενίσχυση των κινήτρων σας.

Pact: Ποντάρετε στον εαυτό σας

Αν χρειάζεστε ακόμη ένα κίνητρο για να ασκηθείτε το Pact είναι η εφαρμογή που ψάχνατε… Το σκεπτικό είναι απλό. Ποντάρετε χρήματα για το αν θα πετύχετε ή όχι τον στόχο σας. Αν καταφέρετε και τον πετύχετε κερδίζετε χρήματα. Αν δεν τον πετύχετε, τότε τα χάνετε. Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον εγχείρημα το οποίο σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της εταιρείας βοήθησε τα μέλη ωα πετύχουν το 95% των στόχων τους.

Strava: Προκαλέστε τους φίλους σας

Μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές γυμναστικής είναι το Strava. Πρόκειται για κάτι περισσότερο από ένα απλό GPS καθώς σας επιτρέπει να θέσετε προκλήσεις στον εαυτό σας ή τους φίλους σας είτε για τρέξιμο είτε για ποδηλατικές διαδρομές. Εκατομμύρια δρομείς και ποδηλάτες χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να καταγράψουν τις επιδόσεις τους, να τις συγκρίνουν ανά μέρα και να μοιραστούν φωτογραφίες ή στιγμιότυπα από τις περιπέτειές τους.

Zombies Run: Με κίνητρο τα ζόμπι

Δοκιμάσατε κάθε τρόπο να γυμναστείτε και απέτυχε; Μήπως να δοκιμάζατε και το φόβο; Αν αναρωτιέστε ποιος θα σας… τρομάξει η απάντηση είναι τα ζόμπι. Όχι, δεν είναι πλάκα. Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί η εφαρμογή Zombies Run η οποία προσομοιάζει μία ορδή από ζόμπι τα οποία βρίσκονται πίσω σας και σας κυνηγούν. Θα χρειαστεί να τρέξετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε για να τους ξεφύγετε ενώ ο στόχος σας είναι να φτάσετε σε ένα από τα τελευταία προπύργια της ανθρωπότητας βοηθώντας τους να συγκεντρώσουν προμήθειες, να διασώσουν τους επιζώντες και να υπερασπιστούν τα σπίτια τους…