*Γράφει η personal trainer, Σοφία Περδίκη

Ενώ πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να ακολουθήσουν το δρόμο του γυμναστηρίου, του ειδικού εξοπλισμού και των συμπληρωμάτων διατροφής, υπάρχουν επίσης εκείνοι που τους αρέσει να κρατούν μικρό καλάθι- τρώνε λιγότερο, αλλά υγιεινά και ασκούνται στην άνεση του σπιτιού τους.

Κάνοντας αυτές τις 5 ασκήσεις καθημερινά, θα αρχίσετε να βλέπετε βελτίωση στην συνολική εικόνα του σώματος σας σε λιγότερο από ένα μήνα! Και ενώ δεν θα έχετε το σώμα των ονείρων σας σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, σας υποσχόμαστε ότι θα νιώσετε σαν να έχετε κάνει ένα τεράστιο βήμα πιο κοντά σε αυτόν τον στόχο.

Πρόγραμμα εκγύμνασης: 

  • 5 ασκήσεις 40″ η κάθε μια (ένας κύκλος) όλες στην σειρά χωρίς διάλειμμα
  • Στο τέλος κάθε κύκλου 1′ ξεκούραση.
  • 2-3 κύκλους σε κάθε προπόνηση

1. Σχοινάκι

2. Mountain climbers

3. Εναλλάξ προβολές με αναπήδηση

4. Γόνατο γόνατο και αναπήδηση

5. Σταθερό squat στον τοίχο

Η Σοφία Περδίκη είναι personal trainer και certified Pilates Instructor με ιδιαίτερη εμπειρία στην εκγύμναση ασκουμένων με νευροκινητικά προβλήματα. Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Σχολής AF Studies. Έχει εργαστεί για περισσότερο από δεκαπέντε χρόνια ως γυμνάστρια σε σχολεία και εκπαιδευτήρια πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ενώ το 2008 δημιούργησε το στούντιο φυσικής αγωγής και ειδικών γυμναστικών Complete Training by Sophia που προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα άσκησης, προγράμματα pilates, pilates reformer και ολοκληρωμένα προγράμματα fitness πάντοτε με προσωπική επίβλεψη από την ίδια ή τους συνεργάτες της. Complete training by Sophia, Φιλιππίδη 6, Αθήνα 115 24,

Διαβάστε επίσης 

Η δυναμική προπόνηση που χτίζει φυσική κατάσταση, βελτιώνει την ισορροπία και καίει θερμίδες

Το πρωινό workout που θα σας γεμίσει ενέργεια – Είναι εύκολο!