Δεν είχατε τον χρόνο, ούτε το κίνητρο να δουλέψετε το σώμα σας πριν από το καλοκαίρι; Δεν είναι ποτέ αργά, χάρη σε αυτή την ιδανική προπόνηση, που μπορεί να γίνει ακριβώς πριν πάτε για καλοκαιρινές βουτιές στις παραλίες.

Μην στεναχωριέστε, δεν κατάφεραν όλοι να δουλέψουν το ονειρεμένο σώμα της παραλίας για το φετινό καλοκαίρι. Παρ’ όλο που είναι διαφορετικό για τον καθένα, για κάποιους μπορεί να γίνει πρόβλημα και να καταλήξει να μην θέλουν καθόλου να πάνε στην παραλία.

Αλλά μην τα παρατάτε! Υπάρχουν χίλιοι τρόποι για να δυναμώσετε λιγάκι το μυϊκό σας σύστημα, να φανούν παραπάνω κάποιοι μύες και εδώ είναι ένας από αυτούς, θα σας επιτρέψει να απλώσετε τα πράγματά σας στην άμμο πριν εξαφανιστεί ο υπέροχος αυτός καιρός.

Η προπόνηση πριν την παραλία:

✳️Με ή χωρίς βαράκια

✳️Με ή χωρίς μπάρα

Ξεκουραστείτε 15” ανάμεσα σε κάθε άσκηση και ένα λεπτό στο τέλος της προπόνησης. Προσπαθήστε να κάνετε αυτό τον κύκλο ασκήσεων τουλάχιστον δύο φορές.

✅ Eναλλάξ προβολές με άρσεις χεριών (40”)

✅ Μountain climbers (40”)

✅ Burpees (40”)

✅ Squat (40”)

✅ Εναλλάξ σφυριά (40”) και τα δυο χέρια μαζί ακόμη (40”)

 

Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα γυμναστικής:

 

Η Σοφία Περδίκη είναι personal trainer και certified Pilates Instructor με ιδιαίτερη εμπειρία στην εκγύμναση ασκουμένων με νευροκινητικά προβλήματα. Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Σχολής AF Studies. Έχει εργαστεί για περισσότερο από δεκαπέντε χρόνια ως γυμνάστρια σε σχολεία και εκπαιδευτήρια πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ενώ το 2008 δημιούργησε το στούντιο φυσικής αγωγής και ειδικών γυμναστικών που προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα άσκησης, προγράμματα pilates, pilates reformer και ολοκληρωμένα προγράμματα fitness πάντοτε με προσωπική επίβλεψη από την ίδια ή τους συνεργάτες της.
Complete Training by Sophia
Health is a state of body, Wellness is a state of being
Instagram: @famous_sp
@fit_for_life_by_sophia fitness,cross training,trx,pilates reformer,zoom classes 🧿
Facebook: Complete Training by Sophia

 

Διαβάστε επίσης

Δοκιμάστε Tabata στην παραλία – Όχι, δεν είναι κοκτέιλ

Workout για να μπούμε σε φόρμα και να «φτιάξουμε σώμα» για την παραλία