*Γράφει η personal trainer, Σοφία Περδίκη

Έχοντας περάσει μερικές μέρες ξεκούρασης, χαλάρωσης και θεωρητικά αρκετού φαγητού, πασχαλινά αυγά, ζεστά τσουρέκια, ποτά, γλυκά και διάφορα άλλα εδέσματα. Προτού το καταλάβετε, οι μέρες του Πάσχα έχουν σχεδόν τελειώσει και δεν έχετε περπατήσει ούτε 1000 βήματα (συμπεριλαμβανομένου και αυτών του κυνηγιού πασχαλινών αυγών) και νιώθετε νωθροί. Πρέπει να κάνουμε κάτι λοιπόν!

Οι παρακάτω ασκήσεις θα σας βοηθήσουν να πετύχετε μια κοινή επιθυμία για αυτήν την εποχή του χρόνου: τόνωση για το καλοκαίρι. Ή, όπως θα θέλατε να το θέσετε, αποκτήστε πιο γρήγορα «σώμα» για την παραλία.

Είμαστε υπέρμαχοι του ρητού, τα καλοκαιρινά σώματα φτιάχνονται τον χειμώνα. Σωστά! Αλλά αυτή η προπόνηση θα σας κάνει να θέλετε να βάλετε στόχο την παραλία με το καλύτερο σώμα που μπορείτε να έχετε σε λίγους μήνες. Ξεκινάμε τώρα!

✅6 ασκήσεις στην σειρά 1 λεπτό η καθεμία, χωρίς διάλειμμα. (ένας κύκλος)
✅2-3 κύκλους την προπόνηση.
✅Στο τέλος κάθε κύκλου δυο λεπτά ξεκούραση.

1. Εναλλάξ προβολές 1′ και μένω σταθερή προβολή ανοίγω και κλείνω χέρια 1′ σε κάθε πόδι.

 

2.Mountain climbers

3.Στροφή κορμού

4.Push-ups

5. Jump squats

6.Push-ups με τράβηγμα γονάτου στον ίδιο αγκώνα

Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα γυμναστικής:

Η Σοφία Περδίκη είναι personal trainer και certified Pilates Instructor με ιδιαίτερη εμπειρία στην εκγύμναση ασκουμένων με νευροκινητικά προβλήματα. Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Σχολής AF Studies. Έχει εργαστεί για περισσότερο από δεκαπέντε χρόνια ως γυμνάστρια σε σχολεία και εκπαιδευτήρια πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ενώ το 2008 δημιούργησε το στούντιο φυσικής αγωγής και ειδικών γυμναστικών που προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα άσκησης, προγράμματα pilates, pilates reformer και ολοκληρωμένα προγράμματα fitness πάντοτε με προσωπική επίβλεψη από την ίδια ή τους συνεργάτες της. Complete training by Sophia, Φιλιππίδη 6, Αθήνα 115 24,
Instagram: @famous_sp

Διαβάστε επίσης 

Η δυναμική προπόνηση που χτίζει φυσική κατάσταση, βελτιώνει την ισορροπία και καίει θερμίδες

Το πρωινό workout που θα σας γεμίσει ενέργεια – Είναι εύκολο!