Οι γλουτοί, οι απαγωγοί και οι προσαγωγοί σας γίνονται όπως ονειρεύεστε μέσα από το πρόγραμμα των πέντε απλών και αποτελεσματικών ασκήσεων που μας προτείνει η personal trainer κ. Σοφία Περδίκη. Άρσεις ποδιού από όρθια θέση, βαθύ κάθισμα και άρση ποδιού, κυκλάκια ποδιού, άρσεις ποδιού προς τα εμπρός και άρσεις λεκάνης θα σας κάνουν super fit!

Δείτε στα πιο κάτω βίντεο την ορθή εκτέλεση των ασκήσεων:

Άρσεις ποδιού από όρθια θέση

Βαθύ κάθισμα και άρση ποδιού

Κυκλάκια ποδιού

Άρσεις ποδιού προς τα εμπρός

Άρσεις λεκάνης

Ακολουθήστε το πιο κάτω πρόγραμμα που προτείνει η personal trainer κ. Σοφία Περδίκη. Εκτελέστε στη σειρά τις πέντε ασκήσεις, την μία μετά την άλλη.

Αρχάριοι: Δύο σετ

Μεσαίας φυσικής κατάστασης: Τρία σετ

Προχωρημένοι: Πέντε σετ

  • Άρσεις ποδιού από όρθια θέση – 30 φορές ανά πλευρά
  • Βαθύ κάθισμα και άρση ποδιού – 20 φορές ανά πλευρά.
  • Κυκλάκια ποδιού μπρός και πίσω – 20 μπροστά, 20 πίσω στο ένα πόδι κ αλλάζω μετά πόδι κ κάνω το ίδιο
  • Άρσεις του ποδιού προς τα εμπρός – 30 φορές το κάθε πόδι
  • Άρσεις λεκάνης 20 φορές. Μένουμε ψηλά σταθερά και ανοιγοκλείνουμε γόνατα 20 φορές.

 

 

Η Σοφία Περδίκη είναι personal trainer και certified Pilates Instructor με ιδιαίτερη εμπειρία στην εκγύμναση ασκουμένων με νεύροκινητικά προβλήματα. Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Σχολής AF Studies. Έχει εργαστεί για περισσότερο από δεκαπέντε χρόνια ως γυμνάστρια σε σχολεία και εκπαιδευτήρια πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ενώ το 2008 δημιούργησε το στούντιο φυσικής αγωγής και ειδικών γυμναστικών Complete Training by Sophia που προσφερει εξειδικευμένα προγράμματα άσκησης, προγράμματα pilates, pilates reformer και ολοκληρωμένα προγράμματα fitness πάντοτε με προσωπική επίβλεψη από την ίδια ή τους συνεργάτες της.