Το κυνήγι και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας μας γεμίζουν στρες το οποίο μας φορτίζει όλο και περισσότερο με αποτέλεσμα στο τέλος της ημέρας η πολυπόθητη χαλάρωση να είναι πολύ δύσκολη ίσως και άπιαστη για κάποιους.

Στο παρακάτω βίντεο που έχει ετοιμάσει για το ygeiamou η pilates instructor Κατερίνα Σιούκα μπορείτε να δείτε ένα 10λεπτο πρόγραμμα yoga που μπορείτε να κάνετε πριν κοιμηθείτε ή οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας νιώθετε αρκετά στρεσαρισμένοι έτσι ώστε να αποφορτίσετε την ένταση από το μυαλό και το σώμα.

Ακουλουθήστε την κάθε στάση (άσκηση) για 8-10 αναπνοές και νιώστε την αίσθηση της χαλάρωσης στο σώμα και στο μυαλό σας.

Η Κατερίνα Σιούκα είναι πιστοποιημένη pilates instructor (mat, props, equipment) από τις σχολές GRAFTS HELLAS, LIFE PILATES και FLETCHER PILATES. Yoga instructor πιστοποιημένη από τη σχολή GRAFTS HELLAS, καθώς και prenatal trainer (άσκηση και εγκυμοσύνη) πιστοποιημένη από τη σχολή HUMAN MAMA. Εργάζεται ως pilates instructor από το 2012 και έχει εξειδίκευση στην αποκατάσταση και πρόληψη τραυματισμών. Ως μέλος της ελληνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) συνεργάζεται και με επαγγελματίες αθλητές. Έχει παρακολουθήσει σεμινάριο Α’ βοηθειών, ρήξης μηνίσκου, χονδροπάθειας και κύστης Baker από τον ΠΟΕΠ. «To Pilates μας μαθαίνει την κίνηση και η κίνηση είναι ευτυχία»

Διαβάστε επίσης

Πόνος στη μέση: Η άσκηση – κλειδί που ανακουφίζει τις ενοχλήσεις

Τρεις top ασκήσεις για να βρείτε την ισορροπία σας