Δύο χέρια μας κρατούν μέχρι να μάθουμε να περπατάμε. Ένα βήμα τη φορά, ανακαλύπτουμε σιγά-σιγά τον κόσμο, τα ενδιαφέροντά μας, ώσπου μια μέρα κάποιος μας ρωτά «τι θες να κάνεις όταν μεγαλώσεις;».

Αν ανατρέξουμε στις απαντήσεις μας, θα θυμηθούμε τον εαυτό μας να ονειρεύεται πως ανεβαίνει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, ότι μαγεύει τους θεατές από το θεατρικό σανίδι ή διδάσκει στο σχολείο. Θα ανασύρουμε ίσως την εικόνα ενός παιδιού που αλλάζει στόχους ή επιμένει, φαντάζεται ένα μεγάλο σπίτι, πως θεραπεύει αρρώστους ή απλώς καταπιάνεται με ό,τι του προσφέρει χαρά· που δεν παύει να καταστρώνει σχέδια γιατί η ζωή είναι μπροστά του. Μα πότε η ζωή μας άφησε πίσω;

Όλοι μεγαλώνουμε. Φτάνει να μην ξεχνάμε πως, ακόμα και αν ο χρόνος δεν σταματά, το ίδιο συμβαίνει και με τα όνειρα. Το αποδεικνύει ο χειμερινός κολυμβητής που εξακολουθεί να κάνει αυτό που αγαπά και ο άνθρωπος που συνεχίζει να εκφράζεται μέσα από τον χορό, έστω και αν διανύουν την έκτη δεκαετία της ζωής τους. Η ηλικία, λένε, δεν είναι παρά ένας αριθμός και οι αριθμοί δεν μπορούν να θέτουν πάντα εμπόδια.

Τα 47 αντί για 46 χρωμοσώματα δεν στάθηκαν ικανά να αποτρέψουν την πρώτη ηθοποιό του Εθνικού Θεάτρου με σύνδρομο Down από το όνειρό της για την υποκριτική. Τα τετραγωνικά της μικρής φάρμας ενός νεαρού ζευγαριού δεν θα το αποθαρρύνουν από το πλάνο τους για ένα μεγαλύτερο αγρόκτημα, ούτε από την επιθυμία τους να αποκτήσουν περισσότερα παιδιά.

Στις μέρες μας οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Να ζουν το σήμερα όπως το έχουν σκεφτεί και να οραματίζονται το αύριο. Μπορούν να σπουδάσουν, να αλλάξουν επάγγελμα, να επιμένουν στην εξέλιξή τους, να μην εγκαταλείπουν… Να είναι βέβαιοι πως όλα είναι δυνατά όταν το θες και γίνονται ευκολότερα όταν έχεις κάποιον δίπλα σου να σε στηρίζει.

Για περισσότερα από 40 χρόνια η ΝΝ Hellas, μέλος του Ομίλου NN, βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους για να φροντίζουν όσα έχουν πραγματικά σημασία για εκείνους. Τους στηρίζει δίνοντας έμφαση στην υγεία, την πρόληψη και την ασφάλεια. Γιατί «η ζωή είναι πάντα μπροστά» και αυτά είναι τα απαραίτητα εφόδια.

Μεγαλώνουμε σημαίνει ερχόμαστε πιο κοντά στα σχέδιά μας και, για να μικρύνει ακόμα περισσότερο η απόσταση αυτή, μεγαλώνει και η ΝΝ Hellas. Με τη συνένωσή της με την NN Hellas II (πρώην MetLife) γίνεται η μεγαλύτερη εταιρία στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, παραμένοντας πιστή στην υπόσχεσή της: να είναι τα «χέρια» που θα μας στηρίξουν σε κάθε επόμενό μας βήμα.

Συνεπής με το να βρίσκεται δίπλα στους ασφαλισμένους για να στηρίζουν όσα έχουν σημασία για εκείνους, η NN Hellas προσφέρει αξία στους ασφαλισμένους μέσα από καινοτόμες ασφαλιστικές λύσεις ζωής, υγείας, σύνταξης και επένδυσης, παρέχοντας άριστη εξυπηρέτηση. Επιπλέον, καινοτομεί, προσφέροντας προγράμματα που καλωσορίζουν στην ιδιωτική ασφάλιση υγείας άτομα που παραδοσιακά αποκλείονταν από αυτήν λόγω υπέρβασης ηλικιακού ορίου ασφαλισιμότητας είτε εξαιτίας επιβαρυμένου ιστορικού.

Γιατί τα όνειρα και τα σχέδια, δεν έχουν ηλικία.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της NN Hellas εδώ και ενημερωθείτε για τα προγράμματα της εταιρίας.