Ένας ακόμα λόγος που αγαπάμε την Ελλάδα είναι γιατί μπορούμε να κάνουμε την προπόνησή μας σε εξωτερικούς χώρους ακόμη και τον χειμώνα (χωρίς να χρειάζεται να σπρωχνώμαστε και να περιμένουμε την σειρά μας στο ελλειπτικό ή τον διάδρομο!). Αν θέλετε να ξεφορτωθείτε θερμίδες, να αποκτήσετε φυσική κατάσταση και να διατηρήσετε το μεταβολισμό σας στα ύψη μετά το τέλος της προπόνησης, τότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε ολόκληρο το σώμα σας.

Φτιάξαμε για εσάς αυτή τη δυναμική προπόνηση HIIT park. Το πρόγραμμα αυτό συνδυάζει cardio με ασκήσεις δύναμης για να χτίσουμε μύες και να κάψουμε λίπος. Κάντε το 2 έως 3 φορές την εβδομάδα και το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει.

Workout

  • 5 ασκήσεις (ένας κύκλος) non stop επι 3 φορές!
  • Στο τέλος κάθε κύκλου 1’ ξεκούραση.

Jump squat 60″

Προβολές με κλωτσιά 30″ σε κάθε πόδι

Burpees 60″

Plank ανοίγω και κλείνω πόδια και mountain climbers 60″.

Mountain climbers 60″.

 

Η Σοφία Περδίκη είναι personal trainer και certified Pilates Instructor με ιδιαίτερη εμπειρία στην εκγύμναση ασκουμένων με νευροκινητικά προβλήματα. Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Σχολής AF Studies. Έχει εργαστεί για περισσότερο από δεκαπέντε χρόνια ως γυμνάστρια σε σχολεία και εκπαιδευτήρια πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ενώ το 2008 δημιούργησε το στούντιο φυσικής αγωγής και ειδικών γυμναστικών Complete Training by Sophia που προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα άσκησης, προγράμματα pilates, pilates reformer και ολοκληρωμένα προγράμματα fitness πάντοτε με προσωπική επίβλεψη από την ίδια ή τους συνεργάτες της.
Complete training by Sophia, Φιλιππίδη 6, Αθήνα 115 24, 6972017822

Διαβάστε ακόμη

HIIT: Η προπόνηση που χαρίζει περισσότερα χρόνια ζωής στους 60ρηδες

HIIT: Η τάση στο fitness