Γράφει ο personal trainer κ. Γιάννης Μπούλιας*

Αυτή είναι η δεύτερη μέρα της δεύτερης εβδομάδας του Summer Fit Workout. Στη διάρκεια της δεύτερης εβδομάδας θα κάνετε τα παρακάτω προγράμματα ακριβώς όπως τα βλέπετε όπως και την πρώτη εβδομάδα. Εδώ βρίσκεται η μαγεία! Έχουμε δημιουργήσει ένα ειδικό πρόγραμμα προπόνησης 4 εβδομάδων στο σπίτι που θα σας κάνει να δείτε διαφορά στο σώμα σας να τονώσει το μυικό σας σύστημα για το καλοκαίρι και όχι μόνο, οδηγώντας σας μέσα σε 28 μέρες προπόνησης που θα αλλάξουν το σώμα σας.

Τι; – Σας ακούμε να διαμαρτύρεστε – Το καλοκαίρι είναι εδώ, πάμε λίγο δυναμικά και λίγο ακόμη. Η «αναθεώρηση» της γυμναστικής ξεκινά εδώ.

Ημέρα πρώτη: Tabata

Ημέρα δεύτερη: Πόδια

Ημέρα τρίτη: Interval training

Ημέρα τέταρτη: Κοιλιά

 

Το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας

-4 ασκήσεις 30″ η κάθε άσκηση στην σειρά χωρίς διάλειμμα –

-4 ασκήσεις = 1 κύκλος

-4-5 κύκλους

-Μεταξύ κάθε κύκλου 1′ ξεκούραση.

 

Άσκηση 1η

Κρατάμε ένα βαράκι ή ένα kettlebell κάνουμε squat και άρση του kettlebell όταν σηκωνόμαστε –  30″

Άσκηση 2η

Κρατάμε ένα βαράκι ή ένα kettlebell με πόδια ανοιχτά και μύτες προς τα έξω και καθόμαστε όσο πιο χαμηλά μπορούμε – 30″

Άσκηση 3η

Εκτελούμε προβολές μια με το δεξί πόδι για 30″ και μετά με το αριστερό για άλλα 30″

Άσκηση 4η

Κάνουμε Jump squat για 30″

 

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα 

 

Ο Γιάννης Μπούλιας είναι personal trainer με εμπειρία στην εκγύμναση αθλητών ομαδικών, αλλά και ατομικών αθλημάτων. Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών και έχει ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Έχει εργαστεί για περισσότερο από δέκα χρόνια ως ομαδάρχης σε αθλητικά καμπ,ως προπονητής σε αθλητικές ομάδες μικρών ηλικιών, αλλά και ως γυμναστής σε σχολεία και εκπαιδευτήρια προσχολικής αγωγής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Το 2014 ξεκίνησε να εργάζεται στο στούντιο φυσικής αγωγής και ειδικών γυμναστικών Complete Training by Sophia – Complete training by Sophia, Φιλιππίδη 6, Αθήνα 115 24, 6972017822- που προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα άσκησης με χρήση σωματικού βάρους, προγράμματα pilates reformer και ολοκληρωμένα προγράμματα fitness πάντοτε με προσωπική επίβλεψη από τον ίδιο ή τους συνεργάτες του.