Η νέα οικογένεια Supradyn, περιέχει 9 νέα προϊόντα σε 5 διαφορετικές κατηγορίες: Ενέργεια, Ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού, Ενέργεια και Ηλεκτρολύτες, Δυνατά οστά και Τόνωση και Ενέργεια για τους ενήλικες άνω των 50 ετών.

Το πρώτο Supradin δημιουργήθηκε το 1896 ενώ το 1959 κυκλοφόρησε παγκοσμίως ως η πρώτη πολυβιταμίνη με τη μορφή που ξέρουμε και σήμερα. Στην αρχή της διαδρομής του, το Supradyn συνταγογραφήθηκε για ανεπάρκεια βιταμινών. Μετέπειτα, χορηγήθηκε κυρίως για τη θεραπεία της κόπωσης, αλλά και κατά την ανάρρωση από ασθένεια, καθώς και μετά από πολύωρες εγχειρήσεις.

Σήμερα το Supradyn έχει παρουσία σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως κατέχοντας την 1η θέση στην αγορά σε χώρες όπως η Ρωσία, η Ισπανία και η Αργεντινή. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Supradyn είναι μια μάρκα με δεκάδες κλινικές μελέτες για τις διαφορετικές μορφές του, οι οποίες συμβάλλουν στην κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου ανθρώπου. Και όλα αυτά, με την υπογραφή της Bayer.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το Supradyn δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.