Ο Οργανισμός Safety Project, υλοποίησε μια ξεχωριστή γιορτή για τα παιδιά που νοσηλεύονται στα παιδιατρικά νοσοκομεία της Πάτρας.

Σε συνεργασία με την 6η ΕΜΑΚ Πάτρας, την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, πραγματοποιήθηκε η γιορτή αγάπης, ειδικά αφιερωμένη στα παιδιά που νοσηλεύονται. Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας!

Ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του έκαναν rappel και χάρισαν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται.

Όταν χαρίζεις δώρα αγάπης, κάνεις τον κόσμο πιο όμορφο και τα παιδιά ευτυχισμένα! Τα παιδιά που νοσηλεύονται αυτές τις Άγιες Ημέρες, μας χρειάζονται.

Ο Οργανισμός Safety Project αγκάλιασε για ακόμη μια φορά τα παιδιά και σε συνεργασία με την 6η ΕΜΑΚ Πάτρας, παρουσίασε μια γιορτή για όλους. Μικροί και μεγάλοι, ασθενείς, ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, όλοι μαζί, έστειλαν μήνυμα αγάπης.

Οι άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ, ντυμένοι ξωτικά έκαναν rappel (έπεσαν με σχοινιά από την οροφή του νοσοκομείου). Παράλληλα ο Άγιος Βασίλης εμφανίστηκε κι αυτός με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Όλοι μαζί, συγκεντρώθηκαν στο δέντρο των ευχών. Μπροστά στην κεντρική είσοδο του νοσοκομείου, μαζί με την Πολυφωνική χορωδία, αγαπημένοι ήρωες των παιδιών, ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του, γράψαμε ευχές για τα παιδιά και τις στολίσαμε στο δέντρο των ευχών.

Στη συνέχεια, οδηγηθήκαμε (τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων), στα δωμάτια των παιδιών και χαρίσαμε παιχνίδια, γλυκίσματα, βιβλία, τις κάρτες με τις ευχές, ενώ τους ευχηθήκαμε γρήγορη ανάρρωση.