Η κίνηση που προστατεύει την υγεία μας κάθε στιγμή 

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Στις γιορτές του καρναβαλιού, στα ξέφρενα αποκριάτικα πάρτι και τις διασκεδάσεις των ημερών που έρχονται, η φροντίδα για σωστή και επαρκή ενυδάτωση παραμένει προτεραιότητα

YGEIAMOU.GR TEAM

Photo: iStock

Sponsored Content 


Κάτι μαγικό συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου και ο κόσμος ξεχνά για λίγο τα προβλήματά του. Με την έναρξη των Αποκριών, μικροί και μεγάλοι φορούν τις φανταχτερές στολές τους και χαίρονται τη ζωή. Και οι ενήλικες που ξαναγίνονται παιδιά, το διασκεδάζουν λίγο παραπάνω, επιτρέποντας στον εαυτό τους πού και πού μικρές ή μεγάλες παρασπονδίες.

Ας δούμε ένα φανταστικό σενάριο: υποδέχεστε τις Απόκριες με ένα μεγάλο πάρτι μασκέ, με φίλους και άφθονο αλκοόλ, έχοντας φροντίσει να μη λείψει τίποτα και, φυσικά, να κλέψετε τις εντυπώσεις με την πιο ρεαλιστική στολή αστροναύτη. Κάποια στιγμή, με διάθεση να σας πειράξει ή και να δοκιμάσει τις γνώσεις σας, ένας από τους παρευρισκόμενους πλησιάζει και σας ρωτά: «Υπάρχει τελικά νερό στη Σελήνη;».

Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακαλύψεις της NASA, υπάρχει νερό σε μορφή πάγου, παγιδευμένο σε μικρά σφαιρίδια στην επιφάνειά της ή άλλες αποθήκες. Μα ποιος θα σκεφτόταν να το πει μέσα στις μουσικές και τη φρενίτιδα της εορταστικής ατμόσφαιρας; Η καλύτερη απάντηση θα ήταν μάλλον «Δεν ξέρω για τη Σελήνη· σίγουρα έχει AQUA Carpatica στο ψυγείο».

Η πιο υγιεινή επιλογή 

Το άφθονο αλκοόλ, σύνηθες σε περιστάσεις όπως το αποκριάτικο πάρτι του σεναρίου, αφυδατώνει· οι διουρητικές του ιδιότητες επιβάλλουν τη φροντίδα για συνεχή ενυδάτωση. Το ίδιο ισχύει και όλους όσοι σκοπεύουν να διεκδικήσουν πρωτιές στην πίστα και να χορέψουν με μανία τις ημέρες του καρναβαλιού· θα πρέπει να προσέξουν για αναπλήρωση του νερού που χάνεται με την εφίδρωση. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το πετύχουν από το AQUA Carpatica.

Το AQUA Carpatica είναι ένα νερό υψηλής ποιότητας χάρη:

  • στη χαμηλή περιεκτικότητα σε νιτρικά άλατα (NO3-) στο φυσικό μεταλλικό νερό, χωρίς νιτρικά στο φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό
  • στο ασβέστιο και μαγνήσιο που περιέχει, σε ποσότητες επαρκείς για την κάλυψη μέρους ή ολόκληρης της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης
  • στην πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο (αλάτι)
  • στο ελαφρώς αλκαλικό pH του· το pH 6,13 του φυσικώς ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού AQUA Carpatica βρίσκεται πολύ κοντά στο ιδανικό pH 7.

Ας επιστρέψουμε στο σενάριο: πλάι στα ποτά που έχετε τοποθετήσει στο μπαρ, υπάρχουν φιάλες νερού AQUA Carpatica για όσους επιθυμούν να ξεδιψάσουν, να προσθέσουν ανθρακούχο νερό στο ποτό τους ή να απολαύσουν το φυσικώς ανθρακούχο AQUA Carpatica με φέτες λεμονιού, φρούτων ή αγγουριού, επειδή αποφεύγουν για οποιοδήποτε λόγο την κατανάλωση αλκοόλ.

Φροντίζοντας τις ημέρες της διασκέδασης για τη σωστή ενυδάτωση με AQUA Carpatica, αντισταθμίζετε κάπως τις απώλειες σε ποιοτικό ύπνο και σωστή διατροφή που, μαζί με τη διαχείριση του στρες και τη σωματική άσκηση, αποτελούν πυλώνες θωράκισης της υγείας.

Μοναδικές πηγές

Σε αντίθεση με τη Σελήνη, τον Άρη και άλλα ουράνια σώματα που ακόμα εξερευνούν οι επιστήμονες για την ύπαρξη νερού, οι πηγές απ’ όπου αναβλύζει το AQUA Carpatica είναι καλά μελετημένες όσο και μοναδικές.

Το AQUA Carpatica πηγάζει βαθιά μέσα από τα Καρπάθια Όρη, μια αρχέγονη γη όπου ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει, αφήνοντας μόνο την παρθένα ομορφιά της φύσης και την ιστορία. Ανέγγιχτο από τον πολιτισμό, τη γεωργία και τη βιομηχανία, το τελευταίο άγριο δάσος της Ευρώπης εξασφαλίζει με τα εκατομμύρια χρόνια ηφαιστειακής δραστηριότητας το πλέον ποιοτικό νερό με ασύγκριτη γεύση.

Στις χαρές, στη διασκέδαση, με παρέα ή χωρίς, το AQUA Carpatica είναι η κίνηση που προστατεύει την υγεία μας κάθε στιγμή!