Ο Marley ήταν αδεσποτάκι όταν υιοθετήθηκε από μία οικογένεια. Όμως, με το πέρασμα του χρόνου οι άνθρωποί του, για διάφορους λόγους, δεν μπορούσαν να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες του.

Ο Marley θα πήγαινε σε καταφύγιο.

Ευτυχώς, οι εθελοντές της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης LuvMi έμαθαν γι΄αυτόν και χωρίς δεύτερη σκέψη τον πήραν υπό την προστασία τους και τον φιλοξενούν.

Ο Marley είναι δύο ετών, στειρωμένος, εμβολιασμένος και υγιέστατος – έχει κάνει πλήρη αιματολογικό έλεγχο.

Ξεχωρίζει για το αριστοκρατικό του παράστημα, τη λεπτότητα στους τρόπους και στη συμπεριφορά του.

Είναι άριστος μαθητής στη βασική εκπαίδευση, δεν τραβά στη βόλτα, και μέσα στο σπίτι είναι «τύπος και υπογραμμός».

Ο Marley

Αγαπημένη του συνήθεια, να κάθεται στον καναπέ και να ακουμπά το κεφαλάκι στα πόδια του ανθρώπου που κάθεται δίπλα του. Λατρεύει τα χάδια, και σε τακτά χρονικά διαστήματα γυρίζει ανάσκελα, και επιζητά το χάδι. Ακόμη και κατά τη διάρκεια της βόλτας μπορεί να σταματήσει να περπατά, και να αρχίσει να δείχνει την κοιλίτσα του, στη μέση του πεζοδρομίου.

Σε κοιτά πάντα στα μάτια και έχει μεγάλη αδυναμία στα μπαλάκια: ενθουσιάζεται όταν του πετάς το μπαλάκι.

Είναι κοφτερό μυαλό, φιλικότατος με τους άλλους σκύλους, κοινωνικός με μικρούς και μεγάλους (ανθρώπους). Μπορεί, κάλλιστα, να συγκατοικήσει και με άλλα σκυλάκια.
Όσο για τις γάτες, τον αφήνουν παγερά αδιάφορο.

Του αρέσουν οι βόλτες, μπαίνει άνετα στο αυτοκίνητο και είναι πάντα πανέτοιμος, ακόμη και για μακρινές διαδρομές – δεν του ξεφεύγει τίποτα, καθώς του αρέσει να παρατηρεί τα πάντα από το παράθυρο.

«Ο Marley είναι ένας σκύλος που λατρεύει τον καναπέ και ζει για χάδια και ανθρώπινη επαφή. Είναι πολύ ανθρωποκεντρικός και κοινωνικός.
Ένας γλυκός και πανέμορφος σκύλος, που είναι έτοιμος να βρει την καινούρια του οικογένεια. Φτάνει να τον χωράνε… η αγκαλιά και ο καναπές τους», λένε οι εθελοντές της LuvMi.

Ο Marley δίνεται για υιοθεσία μόνο στην Αθήνα.

Όποιος επιθυμεί να κάνει Χριστούγεννα με τον νεαρό Marley, μπορεί να καλέσει στα: α) 211.22.61.269, β) 697.402.8138, ή να επισκεφτεί την ιστοσελίδα: https://luvmi.gr/adopt/marley/

Διαβάστε επίσης