Ο Γκανές είναι ένας ενήλικος σκύλος που αγαπάει τα παιδιά, και είναι και παιχνιδιάρης.

Του αρέσει να τρέχει, να παίζει με το μπαλάκι του, και έχει προτίμηση στα παιχνίδια με ήχο, όπως και στη διελκυστίνδα. Και θα παίξει με ενθουσιασμό με ένα άδειο πλαστικό μπουκάλι.

Μέσα στο σπίτι είναι πολύ ήσυχος. Δεν κάνει ζημιές, ούτε καταστρέφει αντικείμενα, και παραμένει ήρεμος όταν μένει μόνος στο σπίτι.

Με τους επισκέπτες είναι επιφυλακτικός, αλλά όταν τους γνωρίσει, είναι φιλικός. Έχει το ένστικτο της προστασίας του χώρου του.

Είναι ένα σκυλί τρυφερό με τους οικείους του, που επιζητά τα χάδια τους και τα παιχνίδια.

Είναι εμβολιασμένος, στειρωμένος και τσιπαρισμένος, και έχει περάσει από βασική εκπαίδευση.

Ένας ενήλικός σκύλος, ηλικίας 4,5 ετών και 35 κιλών.

Επειδή η οικογένεια του επιθυμεί την ομαλή προσαρμογή του Γκανές στο νέο του σπίτι, έχει συνεννοηθεί με τον εκπαιδευτή του να συμβουλεύσει τον άνθρωπο που θα θελήσει να τον υιοθετήσει, αλλά και να του δώσει πληροφορίες για τον χαρακτήρα, την ιδιοσυγκρασία του και τις ιδιαιτερότητές του.

Ο Γκανές

«Είναι ένας σκύλος που έχει πολλή ενέργεια και θέλει καθημερινή σωματική εκτόνωση. Είναι «ψυχούλα» και τρυφερός, ένας αγαθός γίγαντας. Επιφυλακτικός με τα άλλα σκυλιά και αδιάφορος για τις γάτες», αναφέρει ο εκπαιδευτής του Γκανές, Μιχάλης Βιλιώτης.

 

 

Επισημαίνει ότι ο άνθρωπος που θα θελήσει να τον υιοθετήσει, θα πρέπει να γνωρίζει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των φυλών που κυλούν στο αίμα του -είναι διασταύρωση Pitbull με Boxer– και καθημερινά να τον βγάζει βόλτες, ώστε να εκτονώνεται σωματικά.

Ο Γκανές, όπως λέει ο κ. Βιλιώτης, χρειάζεται έναν άνθρωπο με αυτοπεποίθηση, που θα τον καθοδηγεί σωστά, έτσι ώστε να μην έχει το άγχος να προστατεύει, και να έχουν μια αρμονική συμβίωση.

Όποιος επιθυμεί να υιοθετήσει τον Γκανές, μπορεί να καλέσει στο 698.83.92.526.

Διαβάστε επίσης