Η Μπέλλα είναι μια σκυλίτσα δύο ετών, που για έναν χρόνο ζούσε σε σπίτι. Ωστόσο, η οικογένειά της διαπίστωσε ότι δεν είχε τον απαιτούμενο χρόνο να της αφιερώσει, και μια ωραία πρωία αποφάσισε να την επιστρέψει εκεί απ΄όπου την είχε πάρει: στο καταφύγιο.

Η Μπέλλα επί επτά μήνες ζούσε πίσω από τα κάγκελα, ώσπου η LuvMi (μη κερδοσκοπική οργάνωση), σε συνεργασία με τη Φιλοζωική Δράση Εθελοντών Αγίας Μαρίνας Κορωπίου, φρόντισε να της βρει σπίτι φιλοξενίας.

Στο νέο της, προσωρινό της σπίτι προσαρμόστηκε “στο πι και φι”, καθώς είναι μια σκυλίτσα που μαθαίνει πολύ γρήγορα και εύκολα. Έχει μάθει να μη λερώνει μέσα στο σπίτι και δεν κάνει καμία ζημιά, παρόλο που είναι παιχνιδιάρα. Μάλιστα, μπορεί άνετα να μείνει μόνη στο σπίτι.

Απολαμβάνει τις βόλτες της και στο πέρασμά της κάνει καινούργιους φίλους, καθώς είναι κοινωνική και διαχυτική με τους ανθρώπους.

Έχει ξεκινήσει μαθήματα θετικής εκπαίδευσης και είναι άριστη μαθήτρια.

Είναι πολύ γλυκιά και χαριτωμένη, λατρεύει τις λιχουδιές, και η αγαπημένη της ασχολία είναι να μασουλάει κόκκαλα.

Η Μπέλλα είναι δύο ετών και ζυγίζει 14 κιλά. Έχει τσιπαριστεί και στειρωθεί, ενώ οι αιματολογικές της εξετάσεις είναι άριστες.

Είναι μία υγιέστατη σκυλίτσα, που το μόνο που της λείπει είναι μία οικογένεια.

Η Μπέλλα λοιπόν, είναι μια σκυλίτσα που την φιλοξενεί η μη κερδοσκοπική οργάνωση LuvMi μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη υιοθεσία και έχει αναλάβει όλα της τα έξοδα.

Όποιος επιθυμεί να ομορφύνει τη ζωή του, έχοντας στο πλευρό του την Μπέλλα, μπορεί να συμπληρώσει την αίτηση υιοθεσίας στη διεύθυνση: https://luvmi.gr/adopt/bella.

Διαβάστε επίσης