Την έδεσαν στο μηχανάκι και έβαλαν μπρος. Την ανάγκασαν σε μια πορεία χιλιομέτρων, ώσπου τα τέσσερα πόδια της δεν άντεξαν.

Την έσερναν ώσπου οι φύλακες ενός εργοστασίου άκουσαν τα ουρλιαχτά της. Οι κραυγές πόνου δεν άφησαν τους φύλακες ασυγκίνητους.

Πετάχτηκαν στον δρόμο και αντίκρισαν δύο άνδρες, που επέβαιναν σε μηχανάκι, να σέρνουν ένα σκύλο.

Κατάφεραν να τους σταματήσουν και να πάρουν τον αιμόφυρτο σκύλο. Εκείνοι τράπηκαν σε φυγή. Οι φύλακες ειδοποίησαν την Αστυνομία και σχηματίστηκε δικογραφία κατά αγνώστων.

Το περιστατικό συνέβη στο Σταθοβούνι Κορινθίας, στις 9 το βράδυ.

Η Αστυνομία επικοινώνησε με τους εθελοντές του Συλλόγου Αγάπης για τα Ζώα (Βλάσσης).

Η Ευτυχία μετά το θλιβερό γεγονός

«Τη μεταφέραμε σε κτηνιατρείο που βρίσκεται στην Κόρινθο. Έγινε επέμβαση στα πέλματά της και της προσφέρθηκε φροντίδα για όλες τις πληγές που είχε. Η υγεία της έχει αποκατασταθεί και τώρα φιλοξενείται από εθελόντρια του Συλλόγου μας», περιγράφει η κυρία Βάνα Φραγκιάδου.πρόεδρος του Συλλόγου Αγάπης για τα Ζώα (Βλάσσης), που εδρεύει στην Κόρινθο.

Η Ευτυχία, αν και βίωσε την κακοποίηση από τον άνθρωπο, εξακολουθεί να κουνά την ουρά της από χαρά όταν αντικρίζει μικρούς και μεγάλους.

«Είναι πολύ φιλική με τα παιδιά και με τους ενήλικες. Δεν έχασε την εμπιστοσύνη της στον άνθρωπο.

Φιλικότατη είναι και με τα κουτάβια, όπως και με τα άλλα σκυλιά.

Τρελαίνεται για λιχουδιές, είναι χαδιάρα και πολύ τρυφερή. Δεν τραβάει στη βόλτα της, και είναι περίπου 40 κιλά. Είναι μικρότερη του ενός έτους, και υγιέστατη», τονίζει η κυρία Φραγκιάδου.

Η Ευτυχία μαζί με κουταβάκι

Η Ευτυχία βίωσε τη σκληρότητα του ανθρώπου μόλις τους πρώτους μήνες της ζωής της.

Παρόλα αυτά, δείχνει ότι τίποτα απ’ όσα πέρασε δεν της άφησε ψυχικά τραύματα. Συνεχίζει να επιζητά τα χάδια και την αγάπη του ανθρώπου.

Η χαμογελαστή Ευτυχία

Και έχει μεγάλη ανάγκη από ένα ζεστό σπιτικό. Θα είναι η ευτυχία της ζωής του, για όποιον της ανοίξει την πόρτα του.

Η Ευτυχία αναζητά μια οικογένεια που θα της προσφέρει αγάπη, τρυφερότητα και φροντίδα.

Όποιος δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτά τα δύο πανέξυπνα ματάκια και το χαμογελαστό «προσωπάκι», μπορεί να καλέσει στο 697.6774.532.