Όλο και περισσότερες επιστημονικές φωνές συσπειρώνονται, για να μεταδώσουν ένα σημαντικό μήνυμα: Το άγχος έχει καταδυναστεύσει τη ζωή μας, προκαλώντας σημαντικές επιπτώσεις, τόσο στην ψυχική, όσο και στη σωματική μας υγεία. Οι ειδικοί τονίζουν επανειλημμένα την ανάγκη να περιοριστεί το στρες, σε μια προσπάθεια να καταπολεμηθούν οι κίνδυνοι που απορρέουν από αυτό.

Το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει, λοιπόν, είναι ένα: Πώς μπορεί να περιοριστεί το καθημερινό άγχος;

Ένας διαρκώς αυξανόμενος όγκος ερευνητικών στοιχείων συγκλίνει σταθερά προς έναν συγκεκριμένο παράγοντα του καθημερινού τρόπου ζωής: Τη σωματική άσκηση. Για κάποιους, αυτή η συσχέτιση μπορεί να μοιάζει παράδοξη, αφού τείνουν να συνδέουν την σωματική δραστηριότητα με την καταπόνηση, αποθαρρύνοντάς τους από το να προσθέσουν έναν ακόμη παράγοντα κόπωσης στην καθημερινότητά τους. Κι όμως, η αξία της σωματικής άσκησης στην καθημερινή ευεξία, την ενίσχυση της διάθεσης και, φυσικά, της υγείας είναι πλέον αδιαμφισβήτητη και επιστημονικά τεκμηριωμένη. Η προσωρινή καταπόνηση μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά, μακροπρόθεσμα οφέλη. Γι’ αυτό, η άσκηση πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Τι γίνεται, όμως, όταν ένα απρόοπτο γεγονός, όπως ένας τραυματισμός, μας κρατά μακριά από τις αγαπημένες μας συνήθειες;

Τα απρόοπτα είναι αναπόφευκτα και συχνά έρχονται να διαταράξουν τη ζωή μας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μάλιστα, ενδέχεται να μας κρατήσουν αρκετό καιρό μακριά από το καθιερωμένο μας πρόγραμμα, κάτι που κάνει την επιστροφή μας σε αυτό να μοιάζει με πρόκληση. Η αποχή απ’ όσα αγαπάμε και μας κάνουν να νιώθουμε καλά μπορεί, με τη σειρά της, να επιδεινώσει το αίσθημα άγχους, δημιουργώντας έναν φαύλο κύκλο στρες.

Φυσικά, αυτό δεν αναιρεί τη σημασία της σωστής αποθεραπείας από κάθε τραυματισμό, ώστε να μπορέσουμε να επιστρέψουμε αποτελεσματικά στις δραστηριότητές μας. Το ιδανικό, όμως, θα ήταν αυτή η περίοδος αποθεραπείας να περιορίζεται στο μέγιστο δυνατό, ώστε να επιστρέφουμε το συντομότερο δυνατό στις αγαπημένες μας συνήθειες. Αυτήν ακριβώς την ανάγκη έρχεται να καλύψει η Hansaplast, με τη νέα σειρά επιδέσμων στήριξης, που θα αλλάξει εντελώς τα δεδομένα στην καθημερινή άσκηση.

Πιστή στην αποστολή της να παρέχει καινοτόμα προϊόντα, που λύνουν κάθε πρόβλημα, η Hansaplast δημιούργησε τους επιδέσμους στήριξης, με στόχο να επιταχύνει, αλλά και να διευκολύνει τη διαδικασία της αποθεραπείας. Οι επίδεσμοι αποτελούν, διαχρονικά, ένα πολύτιμο και απαραίτητο εργαλείο για την αντιμετώπιση των τραυματισμών στις αρθρώσεις. Οι παραδοσιακοί επίδεσμοι, ωστόσο, έχουν περιορισμένες δυνατότητες. Προστατεύουν, μεν, την περιοχή, αλλά δεν μπορούν να κάνουν πολλά για τη μείωση του χρόνου αποθεραπείας.

Αντίθετα, οι επίδεσμοι στήριξης της Hansaplast είναι το μέλλον στη φροντίδα των τραυματισμένων αρθρώσεων, χάρη στην τεχνολογία στήριξης 360° και τον διπλό σύστημα ιμάντων που διαθέτουν, παρέχοντας άμεση προστασία και ανακούφιση από την πίεση. Όλα τα προϊόντα της σειράς είναι κατασκευασμένα από θερμοτεχνολογικό υλικό, που αυξάνει τη θερμοκρασία, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την κυκλοφορία του αίματος και επιταχύνοντας την αποκατάσταση της λειτουργικότητας στην τραυματισμένη άρθρωση.

Έτσι, οι επίδεσμοι της Hansaplast είναι ο ιδανικός σύμμαχος για όσους θέλουν να επιστρέψουν το ταχύτερο δυνατό στη ρουτίνα άσκησής τους με ασφάλεια και χωρίς πόνο ή ενοχλήσεις.

Η σειρά αποτελείται από μια ευρεία γκάμα προϊόντων, που καλύπτουν όλο το φάσμα των αρθρώσεων του σώματος. Συγκεκριμένα, μπορείτε να βρείτε επιστραγαλίδα, περικάρπιο, επιγονατίδα, ζώνη στήριξης μέσης, καθώς και περιαγκωνίδα για επικονδυλιτίτιδα. Επιπλέον, όλα τα προϊόντα είναι δοκιμασμένα από μια ομάδα φυσιοθεραπευτών και αθλίατρων, οι οποίοι εγγυώνται για την αποτελεσματικότητα των επιδέσμων της Hansaplast.

Έτσι, τίποτα πια δεν μπορεί να μας κρατήσει μακριά από τις αγαπημένες μας δραστηριότητες, ούτε καν τα απρόοπτα.