*Γράφει η pilates instructor Κατερίνα Σιούκα

Ποιός είπε οτι οι μέρες της καραντίνας πρέπει να ειναι μοναχικές; Τα οφέλη της γυμναστικής λίγο πολύ όλοι τα έχουμε ακούσει η βιώσει, τα οφέλη της γυμναστικής για δύο όμως θα σας απογειώσουν σωματικά αλλα και ψυχικά. Διάλεξε το αγαπημένο σου ταίρι και γυμναστείτε μαζί διασκεδαστικά.

Στα παρακάτω βίντεο θα βρείτε ασκήσεις για όλο το σώμα που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι με το βάρος του σώματός σας. Εκτελέστε κάθε άσκηση απο 30″ εως 1′ και κάντε όσα σετ αντέχει η διάθεσή σας!

Ευχαριστούμε τον Αλεξη Βλασσόπουλο, προπονητή ποδοσφαιρου, για την συνεργασία.

 

Η Κατερίνα Σιούκα είναι πιστοποιημένη pilates instructor (mat, props, equipment) από τις σχολές GRAFTS HELLAS, LIFE PILATES και FLETCHER PILATES. Yoga instructor πιστοποιημένη από τη σχολή GRAFTS HELLAS, καθώς και prenatal trainer (άσκηση και εγκυμοσύνη) πιστοποιημένη από τη σχολή HUMAN MAMA. Εργάζεται ως pilates instructor από το 2012 και έχει εξειδίκευση στην αποκατάσταση και πρόληψη τραυματισμών. Ως μέλος της ελληνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) συνεργάζεται και με επαγγελματίες αθλητές. Έχει παρακολουθήσει σεμινάριο Α’ βοηθειών, ρήξης μηνίσκου, χονδροπάθειας και κύστης Baker από τον ΠΟΕΠ. «To Pilates μας μαθαίνει την κίνηση και η κίνηση είναι ευτυχία»

Διαβάστε επίσης 

Δεν έχετε χρόνο για περπάτημα; Πέντε τρόποι να το βάλετε στη ζωή σας

Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου: Οι ασκήσεις που ανακουφίζουν