Sponsored Content 


Το ανθρώπινο σώμα είναι αριστοτεχνικά φτιαγμένο. Μοιάζει με μια καλοκουρδισμένη ορχήστρα, που παίζει ρυθμικά μουσική. Τίποτα δεν είναι τυχαία τοποθετημένο στη θέση του. Κάθε όργανο, κάθε φλέβα και αρτηρία υπάρχει για να εξυπηρετεί έναν συγκεκριμένο σκοπό, συνθέτοντας ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Όπως, λοιπόν, κάθε όργανο σε μια ορχήστρα έχει το ρόλο του κι αν εκλείψει, το ηχητικό αποτέλεσμα θα επηρεαστεί, το ίδιο συμβαίνει και με το θαυμάσιο και πολυσύνθετο ανθρώπινο σώμα.

Γι’ αυτό, το παν είναι να κάνουμε καθημερινά όλα τα απαραίτητα βήματα, ώστε να εξασφαλίζουμε ότι ο οργανισμός λειτουργεί σωστά και η «ορχήστρα» του σώματός μας εξακολουθεί να παίζει μελωδικά. Ευτυχώς, σε ό,τι αφορά στη φροντίδα της ηπατικής υγείας, η λύση υπάρχει και κρύβεται σε ένα πολυθρεπτικό συμπλήρωμα, που περιέχει τα συστατικά – κλειδιά, ώστε να διασφαλίσει τη σωστή και αποτελεσματική λειτουργία του ήπατος.

Το ήπαρ αποτελεί ένα «πολυεργαλείο» του ανθρώπινου σώματος, εκτελώντας περισσότερες από 500 διαφορετικές λειτουργίες, μεταξύ των οποίων η καταπολέμηση των λοιμώξεων, η εξουδετέρωση των τοξινών και ο έλεγχος του σακχάρου στο αίμα. Έχει τον ρόλο ενός πολύτιμου φίλτρου για το σώμα, εμποδίζοντας τις επικίνδυνες ουσίες να εισέλθουν στην κυκλοφορία του αίματος. Η ομαλή λειτουργία του επηρεάζει, λοιπόν, τη συνολική υγεία του οργανισμού.

Παρ’ όλα αυτά, διάφοροι παράγοντες, όπως οι ιώσεις, η κακή διατροφή, το αλκοόλ και παθήσεις, όπως η ηπατίτιδα, διαταράσσουν συχνά τη λειτουργία του, θέτοντας σε κίνδυνο την ανθρώπινη υγεία. Σε αυτό το σημείο, τη λύση έρχεται να δώσει το Milk Thistle Plus της MedMelon ένα συμπλήρωμα διατροφής που βοηθά το σώμα να διατηρήσει τη φυσική του ισορροπία, διασφαλίζοντας τη σωστή ηπατική λειτουργία.

Το Milk Thistle Plus λειτουργεί ως μαέστρος για το ήπαρ, επιδρώντας σε κάθε διαδικασία που εμπλέκεται στην ηπατική λειτουργία. Βοηθά στον καθαρισμό του αίματος και την αποτοξίνωση του οργανισμού, υποστηρίζει την υγιή πέψη και δρα κατά της υπερλιπιδαιμίας. Οι αντιοξειδωτικές ουσίες του ενισχύουν την παραγωγή νέων ηπατικών κυττάρων και ενισχύουν την άμυνα του ήπατος ενάντια σε ιούς, φάρμακα, βαρέα μέταλλα και αλκοόλ. Παράλληλα, έχουν αντιδιαβητική δράση, βοηθούν στην έκκριση χολής και προάγουν την υγεία του παχέος εντέρου.

Η αποτελεσματικότητα του Milk Thistle Plus οφείλεται σε τρία συστατικά – κλειδιά: Το εκχύλισμα σπόρων γαϊδουράγκαθου, το εκχύλισμα ρίζας πικραλίδας και το εκχύλισμα φύλλων αγκινάρας.

Το γαϊδουράγκαθο είναι γνωστό για τις θεραπευτικές του ιδιότητες στην υγεία του ήπατος, τις οποίες οφείλει σε ένα βασικό στοιχείο, την σιλυμαρίνη. Πρόκειται για ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, που προστατεύει από την οξείδωση των ελεύθερων ριζών, η οποία αποτελεί τον κύριο υπεύθυνο για τις κυτταρικές βλάβες. Η σύνθεσή του βοηθά στην ανακούφιση των πεπτικών διαταραχών, ενισχύει το ανοσοποιητικό και ρυθμίζει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Για το λόγο αυτό, αποτελεί ένα συστατικό ιδιαίτερα σημαντικό για ανθρώπους με παθήσεις, όπως η ηπατίτιδα, η κίρρωση του ήπατος και ο διαβήτης. Ταυτόχρονα, θωρακίζει και την υγεία της καρδιάς, προλαμβάνοντας τη συσσώρευση αθηρωματικής πλάκας, ένα σύμπτωμα που προκαλείται συνήθως εξαιτίας υψηλής χοληστερόλης. Στην πραγματικότητα, τα οφέλη της σιλυμαρίνης δεν έχουν τέλος, αφού πολλά επιστημονικά στοιχεία την έχουν επίσης συνδέσει με τη μείωση της φλεγμονής, την πρόληψη της δημιουργίας λίθων στην χοληδόχο κύστη και άλλα.

Δημοφιλές για τις ευεργετικές του ιδιότητες στην ηπατική λειτουργία είναι και το εκχύλισμα της ρίζας πικραλίδας, που λειτουργεί πολλαπλασιαστικά στα οφέλη του γαϊδουράγκαθου, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό, μειώνοντας τη φλεγμονή, ρυθμίζοντας το σάκχαρο και προστατεύοντας τη λειτουργία της χοληδόχου κύστης. Μέσω αυτών των προστατευτικών του ιδιοτήτων, βοηθά συνολικά την αποτελεσματική λειτουργία του ήπατος.

Το τρίτο στοιχείο που ολοκληρώνει την υπερφόρμουλα της MedMelon είναι το εκχύλισμα φύλλων αγκινάρας, ένα συστατικό με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες,  που χρησιμοποιείται παραδοσιακά στη διατήρηση ενός υγιούς ήπατος, προλαμβάνοντας τη συσσώρευση τοξινών στο ήπαρ και προστατεύοντάς το από πάσης φύσεως βλάβες.

Τρία φυτικά στοιχεία, λοιπόν, και η «μαγική» φόρμουλα της Flora είναι αρκετά για να αναδείξουν το Milk Thistle Plus σε κορυφαία επιλογή φυτοθεραπευτικής προσέγγισης. Η συνεργασία των ηπατοπροστατευτικών δράσεών του είναι ικανή να εγγυηθεί την αποτελεσματική λειτουργία του ήπατος, ενώ η ελαφριά του σύνθεση, η απουσία γλουτένης και το γεγονός ότι αποτελεί ένα μη γενετικά τροποποιημένο προϊόν καθιστά αυτό το συμπλήρωμα ιδανική επιλογή για όλους.