Η γενιά των Millennials, η Gen X και η Gen Z έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: αναζητούν και επιδιώκουν γρήγορες και άμεσες λύσεις. Θέλουν ένα αποτέλεσμα ανάλογο μιας πλαστικής επέμβασης, αλλά χωρίς χειρουργείο και πόνο, με άμεση ανάρρωση, άριστη ποιότητα, χωρίς δραματικές αλλαγές και κόστος που να ανταποκρίνεται σε όσα τους προσφέρονται.

 

Όπως αναφέρει η διακεκριμένη Δερματολόγος Χριστιάνα Ιωσηφίδη, συνεργάτης της SYMMETRIA, με ειδίκευση στο North West London Hospitals και εξειδίκευση στην αισθητική δερματολογία, «η νέα τάση είναι πλέον τα εξειδικευμένα και εξατομικευμένα πρωτόκολλα ανανέωσης προσώπου και σώματος και όχι η τυποποιημένη εφαρμογή μιας θεραπείας».

Η SYMMETRIA, όχι μόνο στο εξωτερικό άλλα και στη χώρα μας, έχει αρχίσει και εφαρμόζει μία νέα, ανατρεπτική πρόταση. Οι σωστοί συνδυασμοί θεραπευτικών πρωτοκόλλων για το πρόσωπο και το σώμα, που σχεδιάζονται από γιατρούς, μπορούν να δώσουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στην εικόνα σας, άμεσα, ακόμα και μέσα σε τρεις ημέρες.

Για όσους δεν μένουν κοντά σε κάποια από τις κλινικές της SYMMETRIA στην Αθήνα ή στο εξωτερικό, οποιουδήποτε πρωτοκόλλου προηγείται μία on-line συμβουλευτική συνεδρία, ώστε να αναλυθούν οι ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου και να σχεδιαστεί η πιο ενδεδειγμένη πρόταση, ώστε ο ενδιαφερόμενος να ξεκινήσει άμεσα το πρωτόκολλό του.

Σε αυτές τις τρεις ημέρες, τα άτομα υποβάλλονται σε ένα συνδυασμό θεραπειών ειδικά σχεδιασμένων για αυτούς, που αφορούν στο πρόσωπο, το σώμα ή και τα δύο. Τα προγράμματα αυτά ενδείκνυνται για άτομα που δεν έχουν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους για συχνές επισκέψεις, θέλουν άμεσα αποτελέσματα, χωρίς ταλαιπωρία και κινδύνους.

Για όσους επιλέγουν να ταξιδέψουν στην Αθήνα από το εξωτερικό ή την επαρχία, η SYMMETRIA, που φέτος κλείνει τα 15 χρόνια πετυχημένης παρουσίας στο χώρο της ιατρικής αισθητικής, συνεργάζεται με τον όμιλο Διβάνη και προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες ιατρικού τουρισμού, φροντίζοντας και για τη διαμονή, σε ένα από τα πολυτελή ξενοδοχεία του ομίλου.

Η Dr. Angelica Kavouni Ion, πλαστικός χειρουργός στο Λονδίνο, επισημαίνει τα ακόλουθα: «Πρέπει να ετοιμαστούμε για την επόμενη μέρα στις προτάσεις μας στην αισθητική ιατρική και πλαστική χειρουργική. Οι post Millennials θα φέρoυν κοσμογονικές αλλαγές στην καθημερινότητα, με αποτέλεσμα να αλλάξει όλη η προοπτική στην αισθητική, στην πλαστική χειρουργική και στην έννοια της μη επεμβατικής ιατρικής».