Δέρμα που τραβάει και είναι διαρκώς ερεθισμένο. Δέρμα τραχύ και ξηρό. Όσοι ταλαιπωρούνται απο την ξηρότητα του δέρματος γνωρίζουν καλά ότι το ευαίσθητο δέρμα είναι μια καθημερινή, ενοχλητική πραγματικότητα. Η συνεχής αίσθηση τραβήγματος είναι δυσάρεστη, ενώ μπορεί ακόμη και ένα απλό άγγιγμα να προκαλεί δυσφορία.

Το ευαίσθητο δέρμα χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα για να θεραπευτεί. Η φροντίδα αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική καθώς η θερμοκρασία μειώνεται και πλησιάζει ο χειμώνας, μια περίοδος που θεωρείται πολύ δύσκολη για όσους ταλαιπωρούνται από ευαίσθητο και ξηρό δέρμα.

Η CETAPHIL προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα για το ευαίσθητο δέρμα που μας προστατεύει από τα πέντε σημάδια της ευαίσθητης επιδερμίδας που το χαρακτηρίζουν: την ξηρότητα, τον ερεθισμό, την τραχύτητα, το αίσθημα τραβήγματος και τον διαταραγμένο δερματικό φραγμό. Το ευαίσθητο δέρμα έχει ανάγκη από την ειδική φροντίδα CETAPHIL. Η σειρά περιλαμβάνει απαλή καθαριστική λοσιόν για το πρόσωπο και το σώμα και ενυδατική λοσιόν για το σώμα για ενυδάτωση που διαρκεί έως και τέσσερις ημέρες.

 

 

Η απαλή καθαριστική λοσιόν δέρματος CETAPHIL

Για τον καθαρισμό της ευαίσθητης επιδερμίδας η απαλή καθαριστική λοσιόν CETAPHIL  για πρόσωπο και σώμα, δίνει τη λύση. Η μη ερεθιστική αυτή λοσιόν συνιστάται για τον καθημερινό καθαρισμό και τη φροντίδα του ευαίσθητου και ξηρού δέρματος, απομακρύνοντας όλους τους ρύπους καθώς και το μακιγιάζ, καθαρίζοντας σε βάθος τους πόρους της επιδερμίδας. Η λοσιόν δεν περιέχει σαπούνι και άρωμα στη σύνθεσή της και διατηρεί  ουδέτερο το pH της επιδερμίδας. Καταπραΰνει αποτελεσματικά και αναπληρώνει την ενυδάτωση του δέρματος.

Η απαλή καθαριστική λοσιόν δέρματος CETAPHIL  προστατεύει από τα πέντε σημάδια της ευαίσθητης επιδερμίδας, ενώ μετά τη χρήση της αφήνει την επιδερμίδα απαλή, λεία και υγιή. Χάρη στην ειδική σύνθεσή της σέβεται το φυσικό φραγμό του δέρματος.  Συνιστάται μάλιστα σαν συμπληρωματική αντιμετώπιση στις ξηραντικές τοπικές ή συστηματικές αγωγές κατά της ακμής.

Συνιστάται για ευαίσθητο, ξηρό αλλά και κανονικό δέρμα, ενώ έχει την ιδιότητα να ενυδατώνει καθώς καθαρίζει. Η ορθή χρήση επιτάσσει να την εφαρμόσουμε στο δέρμα κάνοντας  απαλό μασάζ. Μπορούμε να ξεβγάλουμε με ή χωρίς νερό απομακρύνοντας την περίσσεια προϊόντος με ένα βαμβάκι.

Η απαλή καθαριστική λοσιόν δέρματος CETAPHIL είναι δερματολογικά ελεγμένη.  Θα τη βρείτε σε συσκευασίες των 460ml και 250ml.

 

 

Η ενυδατική λοσιόν CETAPHIL

Για την ενυδάτωση της ευαίσθητης επιδερμίδες η ενυδατική λοσιόν CETAPHIL είναι η λύση. Προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί έως και τέσσερις μέρες και προστατεύει από τα 5 σημάδια της ευαίσθητης επιδερμίδας – την ξηρότητα και τον ερεθισμό, την τραχύτητα, το αίσθημα τραβήγματος καθώς και τον διαταραγμένο δερματικό φραγμό.

Χάρη στη μη λιπαρή σύνθεσή της μετά την εφαρμογή της απορροφάται γρήγορα αφήνοντας μία ευχάριστη αίσθηση απαλότητας στο δέρμα.

Είναι κατάλληλη για ξηρά και ευαίσθητα δέρματα, ενώ δεν περιέχει άρωμα, λανολίνη και parabens. Η χρήση της αποκαθιστά  την υδρολιπιδική στιβάδα της επιδερμίδας και ενισχύει τη λειτουργία του δερματικού φραγμού.  H ενυδατική λοσιόν CETAPHIL μπορεί να εφαρμόζεται στο σώμα καθημερινά ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος. Ειναι δερματολογικά ελεγμένη και θα τη βρείτε στην βολική συσκευασία των 460ml.

 

Φροντίδα για κάθε δέρμα

Το δέρμα μας ανεξαρτήτως του τύπου του θέλει φροντίδα καθημερινά και η κλασική σειρά CETAPHIL του την προσφέρει. Τα προϊόντα CETAPHIL βοηθούν στην προστασία και τη διατήρηση μιας υγιούς και όμορφης επιδερμίδας μέσα από μία πλήρη γκάμα προϊόντων που απευθύνονται σε όλους τους τύπους δέρματος και σε όλες τις ηλικίες.

Η κλασική σειρά CETAPHIL  απευθύνεται σε άτομα με ευαίσθητο ή ξηρό δέρμα προσφέροντας καθαρισμό και ενυδάτωση. Θα τη βρείτε στα φαρμακεία και στα καταστήματα Hondos Center από τη φαρμακευτική εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ. Δώστε στο δέρμα σας τη φροντίδα που του αξίζει!