Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ) στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης του κοινού για τον αντιγριπικό εμβολιασμό δημιούργησε νέο τηλεοπτικό spot το οποίο θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τις αρχές Νοεμβρίου στα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας ενώ φιλοξενείται ήδη στα social media του Π.Φ.Σ., facebook, instagram και YouTube.

Μέσω του spot ο ΠΦΣ επιχειρεί να ενημερωθούν οι πολίτες για τη σημασία του αντιγριπικού εμβολιασμού ενόψει του «κύματος» γρίπης τους χειμερινούς μήνες και να ευαισθητοποιηθούν ειδικά οι πληθυσμιακές ομάδες για τις οποίες συστήνεται το εμβόλιο να προχωρήσουν σε εμβολιασμό. Η χώρα μας αναμένεται να παραλάβει συνολικά περίπου 3,6 εκατομμύρια αντιγριπικά εμβόλια και ήδη έχουν εμβολιαστεί περισσότεροι από 400.000 πολίτες, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το ygeiamou.gr.

Σημειώνεται ότι οι ειδικοί συστήνουν αντιγριπικό εμβολιασμό, ιδανικά πριν τις 15 Νοεμβρίου καθώς η εφετινή έξαρση γρίπης φαίνεται πως έχει φτάσει λίγο νωρίτερα, σε όλα τα άτομα από 60 ετών και πάνω, καθώς και άτομα κάθε ηλικίας που έχουν χρόνια προβλήματα υγείας.

Σας αποστέλλουμε link για την λήψη του spot και παρακαλούμε όπως προβάλλετε το spot και την αφίσα μέσω των προσωπικών σας μέσων κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες και να αναδείξουμε το ρόλο μας στην πρόληψη και στην προαγωγή του εμβολιασμού.

• Spot Π.Φ.Σ. για προβολή στα social media:
https://we.tl/t-HmguDCksWGBo67N5
• Spot Π.Φ.Σ. για προβολή σε web & Youtube:
https://we.tl/t-XjKKv1sb0D4FsYhM
• Spot Π.Φ.Σ. για προβολή σε τηλεοπτικά κανάλια:
https://we.tl/t-yxZCbnupTU8H2Dm6
• Αφίσα Π.Φ.Σ. για τον αντιγριπικό εμβολιασμό:
https://we.tl/t-MPbWXmHN04ziH3Yk

Ειδήσεις σήμερα

Εργοθεραπεία: Η αυτονομία και η συμμετοχή δεν είναι προνόμιο

Αμυλοείδωση: Μια «ύπουλη» νόσος με πολλά πρόσωπα – Ποιες οι θεραπευτικές επιλογές

40 χρόνια ΣΕΙΒ: Τέσσερις δεκαετίες ιατρικής τεχνολογίας στην υπηρεσία του συστήματος υγείας