Μετά τους αγρότες, σήμερα παίρνουν τη «σκυτάλη» των κινητοποιήσεων μελισσοκόμοι, γιατροί και νοσηλευτές και φοιτητές. Από τις 08:00 το πρωί διαδηλώνουν στο κέντρο της Αθήνας μελισσοκόμοι πραγματοποιώντας πανελλαδική κινητοποίηση.

Επίσης, από τις 08:30 στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιούν πανελλαδική πανυγειονομική κινητοποίηση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ). Επίσης, θα πραγματοποιήσει στάση εργασίας στην Αττική έως τις 3 μ.μ. και 24ωρη απεργία στην περιφέρεια με πανελλαδική συγκέντρωση στις στην πλατεία Μαβίλη, καθώς και «Πορεία Σωτηρίας της Δημόσιας Υγείας – Πρόνοιας– ΕΚΑΒ» προς το υπουργείο Υγείας. Η κυκλοφορία στην κάθοδο της Βασ. Σοφίας διεξάγεται μόνο από δύο λωρίδες, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των αυτοκινήτων να διεξάγεται με καθυστερήσεις. Σήμερα το κέντρο της Αθήνας θα είναι απροσπέλαστο, λόγω των κινητοποιήσεων.

Στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια από φοιτητές και μαθητές για να διαδηλώσουν απέναντι στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων στη χώρα.

Δείτε βίντεο από την κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ