Σε συνεργασία με την 6η ΕΜΑΚ Πάτρας, την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, θα πραγματοποιηθεί η γιορτή αγάπης, ειδικά αφιερωμένη για τα παιδιά που νοσηλεύονται. Η εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

“Ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του κάνουν rappel και χαρίζουν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται”

Όταν χαρίζεις δώρα αγάπης, κάνεις τον κόσμο πιο όμορφο και τα παιδιά ευτυχισμένα! Τα παιδιά που νοσηλεύονται αυτές τις Άγιες Ημέρες, μας χρειάζονται!

Ο Οργανισμός Safety Project αγκαλιάζει για ακόμη μια φορά τα παιδιά και σε συνεργασία με την 6η ΕΜΑΚ Πάτρας, ετοιμάζει μια γιορτή για όλους! Μικροί και μεγάλοι, ασθενείς, ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, όλοι μαζί, για να στείλουμε το μήνυμα μας,

“Τα παιδιά χρειάζονται, υγεία, αγάπη και ευτυχία!”

Οι άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ, ντυμένοι ξωτικά θα κάνουν rappel (θα πέσουν με σχοινιά από την οροφή του νοσοκομείου). Παράλληλα ο Άγιος Βασίλης θα εμφανιστεί κι αυτός με έναν ιδιαίτερο τρόπο “έκπληξη”.

Όλοι μαζί, θα συγκεντρωθούν στο δέντρο των ευχών! Μπροστά στην κεντρική είσοδο του νοσοκομείου, μαζί με την Πολυφωνική χορωδία, αγαπημένοι ήρωες των παιδιών, ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του, θα γράψουν ευχές για τα παιδιά, στο δέντρο των ευχών.

Στη συνέχεια, θα οδηγηθούμε (τηρουμένων υγειονομικών μέτρων), στα δωμάτια των παιδιών για να χαρίσουμε παιχνίδια, γλυκίσματα, βιβλία, τις κάρτες με τις ευχές και να ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση!

Την επόμενη ημέρα 28 Δεκεμβρίου, ο Οργανισμός Safety Project, μαζί τα ξωτικά, τον Άγιο Βασίλη, τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών, θα επισκεφθούμε το Καραμανδάνειο Παίδων, για να χαρίσουμε επίσης, παιχνίδια, γλυκίσματα, βιβλία, τις κάρτες με τις ευχές και να ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση!