Επίθεση από Ρομά πατέρα ενός παιδιού δέχθηκε την Κυριακή γιατρός χειρουργός στο Τμήμα Επειγόντων στο νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα περίπου 10 Ρομά «μπούκαρε» στο Τμήμα Επειγόντων με ένα παιδί που είχε κοπεί στο χέρι.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα gegonota.news το παιδί παρέλαβε χειρουργός και η εξέταση διεξαγόταν σε ένα κλίμα έντασης με τους συγγενείς του παιδιού να φωνάζουν και να προκαλούν χάος.

Όταν ο χειρουργός τους είπε πως θα κληθεί παιδίατρος προκλήθηκε ένταση από συγγενείς του παιδιού και ενώ ο γιατρός προσπαθούσε να τους εξηγήσει τι θα συμβεί, δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι από κινητό τηλέφωνο.

«Φωνάζω, ουρλιάζω και κανείς δεν ακούει. Η είσοδος που οδηγεί στο Τμήμα Επειγόντων ήταν αφύλακτη και δεν υπήρχε σεκιουριτάς. Η εταιρεία σεκιούριτι φυλά το πάρκινγκ του Νοσοκομείου και όχι εμάς που κάνουμε εφημερίες τρόμου. Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη, ένα ξέφραγο αμπέλι. Ο χειρουργός από το Τμήμα μου είναι καλά , αλλά ο καθένα μπορεί να καταλάβει τι ζούμε. Μέσα στο Νοσοκομείο μπουκάρει ο καθένας και κάνει ότι θέλει. Ας έρθουν να εργαστούν στις συνθήκες που εργαζόμαστε εμείς» δήλωσε στα gegonota.news ο διευθυντής του Τμήματος γιατρός κ. Καραμέτος.