*Γράφει ο Μηνάς Τσαμόπουλος

Δύο ακόμη άνθρωποι έχασαν της ζωή τους στη θάλασσα ανεβάζοντας τον αριθμό του μακάβριου καταλόγου για το φετινό καλοκαίρι.

Ειδικότερα:

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή Αγίου Παντελεήμονα του Καλού Χωριού του Δήμου Αγίου Νικολάου, 53χρονη ημεδαπή.

Στην ανωτέρω αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με τη μέθοδο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) από μέλη ομάδας διάσωσης και ιδιώτη ιατρό και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Ιατροδικαστικό Τμήμα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή παραλίας ¨ΕΔΕΜ¨, 36χρονος αλλοδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο ¨Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ¨, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.