Στην αποκάλυψη ότι ο Πολ Αλεξάντερ, ο 78χρονος που έγινε γνωστός ως Polio Paul καθώς από τα έξι του χρόνια μέχρι και τη Δευτέρα οπότε και άφησε την τελευταία του πνοή ζούσε σε «σιδερένιο πνεύμονα» καθώς είχε νοσήσει με πολυομυελίτιδα, είχε ασθενήσει με κορωνοϊό λίγες ημέρες πριν το τέλος του προχώρησε ο άνθρωπος που το τελευταίο διάστημα χειριζόταν τα social media του.

«Την περασμένη εβδομάδα δυστυχώς μεταφέρθηκε στα επείγοντα. Εκεί διαγνώστηκε θετικός στον Covid, κάτι που είναι πραγματικά επικίνδυνο για κάποιον στην κατάστασή του» έλεγε στις 26 Φεβρουαρίου σε βίντεό του ο Λίνκολν, ο άνδρας που αναρτούσε στο TikTok βίντεο του Πολ Αλεξάντερ.

@ironlungman Please keep Paul in your thoughts and prayers! ❤️🙏#conversationswithpaul #ironlung #poliopaul #PaulAlexander ♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono – moshimo sound design

Υπενθυμίζεται ότι στην ανακοίνωση του θανάτου του Polio Paul δεν αναφερόταν η αιτία που ο 78χρονος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με το βίντεο της 26ης Φεβρουαρίου «ευτυχώς στο νοσοκομείο είχαν έναν “σιδερένιο πνεύμονα” ειδικά γι’ αυτόν οπότε κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι του αλλά δυστυχώς αισθάνεται ακόμα αδύναμος».

Η τότε ενημέρωση κατέληγε, μάλιστα, ότι ο Αλεξάντερ ήταν σε σύγχυση και είχε προβλήματα να τραφεί και να πιεί νερό.