Το θεραπευτήριο Metropolitan General, μέλος του HHG υποδέχεται τον Οκτώβριο, μήνα Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, με τις παρακάτω προσφορές στο Κέντρο Μαστού του:
• Ψηφιακή μαστογραφία, υπέρηχο μαστών και κλινική εξέταση στην προνομιακή τιμή των 60€
• Τομοσύνθεση και κλινική εξέταση στην προνομιακή τιμή των 70€
• Τομοσύνθεση, υπέρηχο μαστών και κλινική εξέταση στην προνομιακή τιμή των 80€

Oι ενδιαφερόμενες μπορούν να καλέσουν για προγραμματισμό ραντεβού στο τηλέφωνο 210 6502875-76 από σήμερα Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023.

Σημειώνεται ότι η προσφορά ισχύει για συγκεκριμένο αριθμό ατόμων (150 γυναίκες άνω των 40 ετών) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τι είναι η τομοσύνθεση

Η τομοσύνθεση ή «τρισδιάστατη» μαστογραφία αποτελεί την εξέλιξη της ψηφιακής μαστογραφίας. Στην τομοσύνθεση λαμβάνονται εικόνες από τομές σε διαφορετικά επίπεδα πάχους ενός χιλιοστού. Έχει αποδειχθεί ότι εμφανίζει αυξημένα ποσοστά ανίχνευσης ύποπτων ευρημάτων σε πυκνούς μαστούς σε σχέση με τη δισδιάστατη (ψηφιακή) μαστογραφία, μειώνοντας τις μαστογραφικές λήψεις και τα ψευδώς θετικά ευρήματα της απλής μαστογραφίας.

Η τομοσύνθεση αποτελεί το επόμενο βήμα στη μαστογραφική απεικόνιση, καθώς και μέθοδο εκλογής προληπτικού ελέγχου των μαστών.

Γιατί στο Metropolitan General

Το Κέντρο Μαστού του Μetropolitan General παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που αφορούν την υγεία του μαστού, από το στάδιο της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης έως τη θεραπεία και την αποκατάσταση. Διαθέτει διεπιστημονική Ομάδα από ακτινοδιαγνώστες με εξειδίκευση στο μαστό, κορυφαίους χειρουργούς μαστού με διεθνή αναγνώριση, έμπειρους νοσηλευτές και ειδικούς τεχνολόγους.

Eπίσης, διαθέτει το κορυφαίο παγκοσμίως μαστογραφικό σύστημα Mammomat Revelation της εταιρείας Siemens Healthineers, το οποίο εκτελεί ψηφιακή μαστογραφία, τομοσύνθεση, ανασυνθετικές εικόνες 2D και 3D, μαστογραφία με σκιαγραφικό, στερεοτακτική βιοψία και βιοψία με τομοσύνθεση. Διαθέτει πρωτοποριακά τεχνικά χαρακτηριστικά που βελτιώνουν σημαντικά το συνολικό διαγνωστικό αποτέλεσμα, με μειωμένη δόση ακτινοβολίας έως 30%.