Η Π.Ε.Α.Ν.Δ. σας προκαλεί το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 10:30, στη νέα Ενημερωτική Επιστημονική Ημερίδα που διοργανώνει, με θέμα «Τεχνολογικές εξελίξεις, το παρόν & το μέλλον στον ΣΔτ1».

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας και του Δήμου Αθηναίων, θα διεξαχθεί στο νέο, πλήρως ανακαινισμένο και ίσως το καλύτερο αμφιθέατρο της Αθήνας, το Αεριοφυλάκιο 1 – Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και η παρακολούθηση είναι δωρεάν (απαραίτητη η κράτηση θέσης αποστέλλοντας το ονοματεπώνυμό σας έως τις 15 Φεβρουαρίου 2024 στο info@peand.gr)

Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό και απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας που ασχολούνται με τη φροντίδα του διαβήτη, στα μέλη της Π.Ε.Α.Ν.Δ., στα άτομα με ΣΔτ1 και σε όσους έχουν στο περιβάλλον τους άτομα με ΣΔτ1 και ενδιαφέρονται για την ενημέρωση σχετικά με τη νόσο και είναι εκπαιδευτικού/ενημερωτικού χαρακτήρα με στόχο την ολοκληρωμένη ενημέρωση των ατόμων με διαβήτη τύπου 1, των οικογενειών και των φροντιστών τους.

Στην ημερίδα θα βρεθούν διακεκριμένοι ομιλητές, κορυφαίοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και εκπρόσωποι εταιρειών, οι οποίοι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να ενημερώσουν για σημαντικές πτυχές της διαχείρισης του ΣΔτ1 και για όλες τις επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις.

Ωστόσο είναι ξεχωριστή και για έναν ακόμη λόγο: θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά τα αποτελέσματα των ερευνητικών προγραμμάτων για το ΣΔτ1 που χρηματοδότησε η Π.Ε.Α.Ν.Δ. υλοποιώντας το μακροχρόνιο όραμά της να ανοίξει νέους δρόμους στην αντιμετώπιση της πάθησης και όσοι θα παρευρεθούν στην ημερίδα θα είναι οι πρώτοι που θα ενημερωθούν.

Παράλληλα με την Ημερίδα, υπό την εποπτεία νοσηλευτών, διοργανώνονται δραστηριότητες για παιδιά 5-12 ετών, που περιλαμβάνουν εκπαιδευτικά προγράμματα στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου της Τεχνόπολης, hi-tech διασκέδαση με το πρώτο παγκοσμίως techno-sport, το HADO, που συνδυάζει τον αθλητισμό με το gaming και άλλα δημιουργικά παιχνίδια για τα οποία απαιτείται η κράτηση θέσης μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου 2024 στο info@peand.gr.

Τέλος στο διάλειμμα της Ημερίδας, θα γίνει κοπή Βασιλόπιτας και κλήρωση δώρων.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες της Ημερίδας εδώ