Ο Οργανισμός Safety Project, σας προσκαλεί τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024, στις 18:00 στο Θέατρο «Γραμμές Τέχνης» (Μαιζώνος 271 Πάτρα – έναντι σταθμού τρένου), στην εκδήλωση «Τα Δικαιώματα των Παιδιών» όπου συνδυάζει την Έκθεση φωτογραφίας της Ελένης Βασιλοπούλου «Δικαιώματα και αντιθέσεις» και την Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Τα παιδιά σήμερα».

Στην έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Δικαιώματα και αντιθέσεις» παρουσιάζονται τα Δικαιώματα των παιδιών σε αντίθεση με παιδιά που τα στερούνται. Παιδιά, που πρωταγωνιστούν για να περάσουν ηχηρά μηνύματα μέσα από 20 φωτογραφίες (σε μορφή Poster) που δημιουργούν αντιθέσεις και με θεματικές όπως η σεξουαλική κακοποίηση, η βία, το bullying, το διαδίκτυο, τα παιδιά πρόσφυγες, το δικαίωμα των παιδιών στη γνώση και την εκπαίδευση, το δικαίωμα των παιδιών στην υγεία και τη ζωή κ.α.

Επεξεργασία φωτογραφίας: Βασίλης Κατσάμπας

Η βραδιά  θα ολοκληρωθεί με την κοπή της βασιλόπιτας, μουσική από τον πιανίστα Βιτσέντζο Γκιούστο και βραβεύσεις παιδιών – προτύπων για την κοινωνία μας και εκπροσώπων φορέων της Πάτρας.

Η Έκθεση φωτογραφίας θα κοσμεί το Φουαγιέ του Θεάτρου “Γραμμές Τέχνης”.

Ενημερωθείτε για κρατήσεις στο more.gr.