Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι ανεκτίμητης αξίας για την υγεία μας αφού η υγεία κάθε συστήματος, κάθε οργάνου, ακόμη και κάθε κυττάρου του σώματός μας εξαρτάται απολύτως από την επαρκή παρουσία τους.

Ποια είναι, όμως, τα καλύτερα ωμέγα-3; Μπορούμε να βασιζόμαστε μόνο στα φυτικά ωμέγα-3; Είναι προάγγελος συγκεκριμένων ασθενειών τα χαμηλά επίπεδα ω-3 στο αίμα μας;

Σε αυτά και άλλα καίριας σημασίας ερωτήματα για τα ωμέγα-3 θα απαντήσει σε ειδική εκδήλωση στην Ελλάδα, ο εξειδικευμένος στη μελέτη και έρευνα των ωμέγα-3, Δρ. William S. Harris, διαπρεπής καθηγητής της Ιατρικής Σχολής Sanford στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Ντακότα, ΗΠΑ.

Δρ. William S. Harris

Ο Δρ. William S. Harris θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση με θέμα «Επίδραση των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων (EPA και DHA) στην υγεία του ανθρώπου και η σημασία τους σε ασθενείς με καρδιοπάθεια», που διοργανώνουν την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, η APOLLONIAN NUTRITION και η MÖLLER’S, στις 10:00 π.μ. στο Divani Apollon Palace & Thalasso (Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη 166 71, Ελλάδα, Τηλέφωνο +30 210 8911100).

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και ο Διαιτολόγος – Διατροφολόγος PhD Δημήτρης Γρηγοράκης, Διδάκτορας και Επιστημονικός Συνεργάτης του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, όπου θα ομιλήσει για τα γνωστά και άγνωστα οφέλη του μουρουνέλαιου, μια εξαιρετική φυσική πηγή των ωμέγα-3 και των βιταμινών D και A.

Μετά το τέλος των ομιλιών, θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν την εκδήλωση, δηλώνοντας συμμετοχή το 210 81 00 008 ή στο email b.kelaidi@apolloniannutrition.gr