Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση των Αριστείων Φαρμακευτικής Αγοράς 2018, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής και η εταιρεία NOUFIO διοργανώνουν τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2019, στο πλαίσιο του Hellas PHARM 2019.

Υποψηφιότητα στα ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ 2019 μπορούν να υποβάλλουν επιχειρήσεις, φορείς, ομάδες ή πρόσωπα για δράσεις, ενέργειες, προγράμματα, καινοτομίες ή βέλτιστες πρακτικές, που έχουν αναπτύξει ή παρουσιάσει και που λειτουργούν προς όφελος της φαρμακευτικής περίθαλψης και της λειτουργίας των φαρμακείων.

Οι 10 κατηγορίες επιβράβευσης καλών πρακτικών για το 2019 είναι:

  1. ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
  2. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
  3. ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ
  4. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ
  5. ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ή ΠΡΟΪΟΝ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
  6. ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ ΝΕΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ
  7. DESIGN ΚΑΙ PACKAGING ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ
  8. ΟΜΑΔΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
  9. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ
  10. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ

Για την αξιολόγηση και επιλογή των νικητών κάθε κατηγορίας, θα λειτουργήσει μικτό σχήμα με συνδυασμό Επιτροπής Αξιολόγησης και ψηφοφορίας φαρμακοποιών μέσω internet, δίνοντας έμφαση στη διαφάνεια και την αντικειμενικότητα.

Παράλληλα, και εκτός ψηφοφορίας, θα δοθούν:

* Δύο ειδικά βραβεία «ἀριστίνδην», σε πρόσωπα ή οργανισμούς για την πολύπλευρη προσφορά τους

* Ένα ειδικό βραβείο ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ

Δικαίωμα συμμετοχής για αυτό το ειδικό βραβείο έχουν οι φαρμακοποιοί, υποψήφιοι διδάκτορες των τριών Τμημάτων Φαρμακευτικής (ΕΚΠΑ, ΑΠΘ και Πανεπιστημίου Πατρών), καθώς και άλλων ακαδημαϊκών τμημάτων, όπως Ιατρικής, Χημείας, Βιολογίας κ.ά. της ημεδαπής.

Η τελετή απονομής των αριστείων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019, στη διάρκεια του Hellas PHARM, στο συνεδριακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI.

Για υποβολή συμμετοχών (μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου 2019) και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site www.aristeiapharm.gr