Υπάρχουν φορές στη ζωή που μπορεί να προκύψει σε εμάς ή τους αγαπημένους μας κάποιο έκτακτο περιστατικό υγείας, όπως για παράδειγμα μια ξαφνική ασθένεια ή ένα ατύχημα. Σε μια τέτοια περίσταση μας γεννάται εύλογα η ανησυχία για το πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ένα επείγον περιστατικό υγείας. Σε ποιο νοσηλευτικό ίδρυμα πρέπει να μεταβούμε όταν απαιτείται άμεση ιατρική εκτίμηση και παροχή κατάλληλης ιατρικής φροντίδας ή και θεραπείας; Με ποιο τρόπο θα έχουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα ακόμη και στα έκτακτα και τα απρόοπτα;

Την απάντηση σε όλα αυτά τα ερωτήματα έρχεται να δώσει η Εθνική Ασφαλιστική με το νέο Πρόγραμμα Full [Health] Emergency Care προσφέροντάς μας ασφάλεια και ξεγνοιασιά  για ο,τιδήποτε έκτακτο προκύψει.

Η καλύτερη φροντίδα ακόμα και σε έκτακτη ανάγκη

Η Εθνική Ασφαλιστική έχοντας πάντα στο επίκεντρο την ικανοποίηση των αναγκών μας, εμπλούτισε τη γκάμα των προγραμμάτων ασφάλισης υγείας Full [Ηealth] με το νέο καινοτόμο, πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραμμα  Full [Health] Emergency Care.

Η νέα κάλυψη απευθύνεται σε άτομα που είτε ήδη διαθέτουν νοσοκομειακό πρόγραμμα, είτε όχι, και επιθυμούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ιδιωτικά νοσοκομεία για αμεσότερη αντιμετώπιση επείγοντος περιστατικού, συγκριτικά με την αναμονή που μπορεί να υπάρχει στα δημόσια νοσοκομεία.

Αποκτήστε το  Full [Health] Emergency Care σε προσιτή τιμή και χρησιμοποιήστε το ανεξάρτητα ή σε συνδυασμό με άλλο πρόγραμμα υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής στην επίσκεψή σας σε Εξωτερικά Ιατρεία ή Επείγοντα Περιστατικά του δικτύου Συμβεβλημένων Νοσοκομείων και θα έχετε κάλυψη εξόδων για:​

  • Αμοιβές ιατρών
  • Εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις​
  • Έξοδα χρήσης φαρμάκων​
  • Ιατρικές πράξεις ​
  • Αναλώσιμα υλικά

Ιδανική Λύση για όλους

Το Full [Health] Emergency Care αποτελεί την ιδανική λύση για:

  • Ήδη ασφαλισμένους, με ατομικό ή οικογενειακό πρόγραμμα, που επιθυμούν να καλύψουν το πιθανό επιπλέον κόστος στα επείγοντα.
  • Νέους πελάτες που μπορεί να μη θεωρούν τόσο πιθανή μια ενδεχόμενη νοσηλεία, αλλά βρίσκουν πιο πιθανή τη χρήση ενός προγράμματος επειγόντων περιστατικών.
  • Πελάτες που διαθέτουν κάποιο άλλο πρόγραμμα της Εθνικής Ασφαλιστικής και θα ήθελαν να προσθέσουν σε αυτό καλύψεις επειγόντων περιστατικών για παν ενδεχόμενο.
  • Εργαζομένους άνω των 35 ετών, που θα προτιμήσουν να αποταθούν σε ένα ιδιωτικό νοσηλευτήριο για την αντιμετώπιση ενός έκτακτου προβλήματος υγείας.
  • Νέους γονείς που επιθυμούν να διασφαλίσουν την υγεία του παιδιού τους, μέσω της άμεσης αντιμετώπισης οποιασδήποτε έκτακτης ανάγκης για περίθαλψη.
  • Άτομα που επιθυμούν να έχουν την επιλογή συγκεκριμένου ιδιωτικού νοσοκομείου για την αντιμετώπιση ενός έκτακτου περιστατικού.

Με σύγχρονη, φρέσκια ματιά, με συναίσθημα, ζωντάνια και οικειότητα, έχοντας ως κύριο μέλημα τη γρήγορη, αποτελεσματική ενημέρωση και υπενθύμιση του κοινού για τις λύσεις ασφάλισης υγείας, η Εθνική Ασφαλιστική μεριμνά να εξελίσσει συνεχώς τα προγράμματα της και να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health] Emergency Care της Εθνικής Ασφαλιστικής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κατάλληλα πιστοποιημένο Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή, με τα Υποκαταστήματά και το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Εθνικής Ασφαλιστικής, καλώντας τους αριθμούς +302109099000(από Ελλάδα και εξωτερικό), ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Εταιρείας: www.ethniki–asfalistiki.gr  ή με το Δίκτυο Καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας.