Αν ρωτούσαμε 100 ανθρώπους για το πώς θα ήθελαν να είναι η ζωή τους, μάλλον και οι 100 θα ήθελαν να είναι γεμάτη ξεγνοιασιά και ασφάλεια. Και ενώ υπάρχει ο τρόπος να το καταφέρουν, συχνά διστάζουν και το καθυστερούν. Γιατί γνωρίζουν ότι μια ασφάλιση υγείας μπορεί να εγγυηθεί τη σιγουριά που έχουν ανάγκη, τους βασανίζει όμως το ερώτημα «πώς θα επιλέξω το κατάλληλο πρόγραμμα για μένα;».

Η επιλογή ενός ασφαλιστικού προγράμματος για το αυτοκίνητο ή τη μηχανή, ιδίως αφού πιέζει η υποχρεωτικότητα από τον νόμο, είναι συνήθως εύκολη, αν και όχι πάντα η σωστή. Αυτό το τελευταίο μάλλον απασχολεί εντονότερα όταν ζητούμενο είναι η υγεία, οι υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης, οι εκάστοτε ανάγκες και, φυσικά, οι οικονομικές δυνατότητες.

Η απόκτηση ενός ασφαλιστηρίου υγείας μπορεί να εγγυηθεί επιπλέον καλύψεις και ευελιξία πέρα απ’ όσα προσφέρει το δημόσιο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης. Και για να κάνετε την καλύτερη επιλογή, θα πρέπει να λάβετε υπ’ όψιν τους παρακάτω παράγοντες

  • Ποιες είναι οι ανάγκες σας; Παράγοντες όπως η ηλικία, υπάρχουσες παθήσεις, η οικογενειακή κατάσταση και η συχνότητα των επισκέψεων σε γιατρούς είναι καθοριστικοί για την επιλογή του ιδανικού συμβολαίου. Κατανοώντας ποιες είναι οι ανάγκες σας, θα μπορέσετε να προσδιορίσετε τους βασικούς τομείς κάλυψης που σας ενδιαφέρουν σε ένα ιδιωτικό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας.
  • Καλύψεις και προνόμια. Τι σας προσφέρει το πρόγραμμα σε σχέση με τη νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή φροντίδα της υγείας; Τι κάνει για την πρόληψη; Τι προνόμια έχουν οι ασφαλισμένοι από την εταιρεία;
  • Δίκτυο υγείας. Θα πρέπει να ερευνήσετε ποιες κλινικές, νοσοκομεία και γιατροί συμβάλλονται με την ασφαλιστική εταιρεία ώστε να γνωρίζετε πώς θα λάβετε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας.
  • Κόστος. Ποιο θα είναι το ύψος της απαλλαγής, του χρηματικού ποσού δηλαδή που ορίζεται στο ασφαλιστήριο και με το οποίο συμμετέχετε σε κάθε ζημιά; Πόσο θα είναι το ασφάλιστρο που θα πληρώσετε;

Για να καταλήξετε στο ιδανικό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας, προσθέστε στα παραπάνω και το κύρος της ασφαλιστικής εταιρείας, την αξιοπιστία της όπως επιβεβαιώνεται από το πλήθος και την ικανοποίηση των ασφαλισμένων της, στοιχεία που τη διατηρούν στις κορυφαίες θέσεις για πολλά χρόνια. Όπως δηλαδή συμβαίνει με τη ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική.

Με περισσότερους από 1.400 συνεργάτες πανελλαδικά, έτοιμους να εξυπηρετήσουν όποιον νοιάζεται πραγματικά για την ευημερία τη δική του αλλά και της οικογένειάς του, ένα πλήθος νοσοκομειακών προγραμμάτων, σωστά τιμολογημένα δυνατότητα συνδυαστικών εκπτώσεων, πρόσθετα ωφελήματα με μικρό ή ακόμα και κανένα κόστος, η MINETTA Ασφαλιστική ανάγει την ασφάλιση σε κάτι παραπάνω από μια απλή συναλλαγή.

Θέλετε πλήρη ασφαλιστική κάλυψη σε ευρεία γκάμα ιδιωτικών Νοσοκομείων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με το νοσοκομειακό πρόγραμμα ΜΙΝΕΤΤΑ Top ή επιθυμείτε επιπλέον παροχές όπως ενδεικτικά, κάλυψη εξόδων από τυχόν επιπλοκές που μπορεί να παρουσιαστούν στην εγκυμοσύνη μέσα από το MINETTA Top Plus; Προτιμάτε πλήρη ασφαλιστική κάλυψη σε ιδιωτικά Νοσοκομεία με ιδιαίτερα προσιτό ασφάλιστρο; Τότε μάλλον αναζητάτε το MINETTA Vital . Είναι γνωστές σας προϋπάρχουσες παθήσεις και επιθυμείτε την ασφάλισή σας; Τότε υπάρχει η λύση με το MINETTA Care με χρονική αναμονή κατ΄ ελάχιστο τα δυο έτη. Και οι επιλογές δεν σταματούν εδώ.

Για τη  ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, είναι ο σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή και υγεία όπως τον αποδεικνύει εμπράκτως από το 1973, διευρύνοντας συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες της για να καλύψει κάθε νέα ανάγκη. Βρείτε την ιδανική ασφαλιστική λύση για την υγεία σας μέσα από τη σειρά νοσοκομειακών προγραμμάτων. Ενημερωθείτε αναλυτικότερα στο 2109309500 ή στον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή.