Η αγορά ενός αυτοκινήτου ή ενός σκάφους χρειάζεται πολλή σκέψη, για να μην αποδειχθεί η επιλογή λανθασμένη. Ακόμα περισσότερο η απόκτηση ενός σπιτιού. Όλα τα άλλα, από τα έπιπλα για το σπίτι, τα πατάκια για το αυτοκίνητο ή τα σωσίβια για το σκάφος, γίνονται συνήθως εύκολα και σε χρόνο «αστραπή», με μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο και δυο τρία-κλικ. Όσα δηλαδή κλικ απαιτούνται και για να τα ασφαλίσεις.

Η ηλεκτρονική ασφάλιση κερδίζει ολοένα μεγαλύτερο έδαφος. Η εξοικείωση των καταναλωτών με τα ψηφιακά εργαλεία και η εκρηκτική άνοδος στη χρήση του internet τα τελευταία χρόνια, αυξάνουν συνεχώς την ανάγκη για απόκτηση εξατομικευμένων ασφαλιστικών προϊόντων με πληθώρα καλύψεων εύκολα, γρήγορα, με ευελιξία και χαμηλό κόστος. Την ανάγκη για «έξυπνες» ασφαλιστικές λύσεις όπως το COSMOTE Insurance, η ψηφιακή πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλειών της COSMOTE που βρίσκεται σταθερά σε ανοδική τροχιά και επεκτείνεται δυναμικά.

Το COSMOTE Insurance εδώ και τέσσερα χρόνια παρέχει ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις και εξατομικευμένες υπηρεσίες ασφάλισης οχήματος, κατοικίας, σκάφους αλλά και πρωτοβάθμιας υγείας ώστε, χάρη στην έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη, να απολαμβάνουν οι ασφαλισμένοι κάθε μικρή και μεγάλη τους ιδιοκτησία.

Photo: Shutterstock

Ασφάλιση «στο λεπτό» για όλους

Το COSMOTE Insurance απευθύνεται σε όλους τους καταναλωτές ανεξάρτητα από τον τηλεπικοινωνιακό τους πάροχο και, σε συνεργασία με 20 κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες, φέρνει την ασφαλιστική αγορά στο κινητό σου. Μέσα από την πλατφόρμα, μπορείς να συγκρίνεις και μα αποκτήσεις το ιδανικό πρόγραμμα με εγγύηση χαμηλότερης τιμής για:

  • την υποχρεωτική και απαραίτητη ασφάλιση οχήματος (αυτοκίνητο, μηχανή), συγκρίνοντας τιμές των ασφαλιστικών προγραμμάτων ώστε να πετύχεις την καλύτερη τιμή στην ασφάλεια. Σε δευτερόλεπτα, εμφανίζονται στην οθόνη σου, τα ασφαλιστικά πακέτα και οι καλύψεις κορυφαίων ασφαλιστικών εταιρειών.
  • την ασφάλιση σκάφους, τόσο για την υποχρεωτικής κάλυψη της Αστικής Ευθύνης των ιδιοκτητών/χειριστών του (για θάνατο ή σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές επιβαινόντων και τρίτων, πρόκληση θαλάσσιας ρύπανσης) όσο και προαιρετικές καλύψεις (Πυρκαγιά/Έκρηξη, Κλοπή ή/και κλοπή trailer, Κακόβουλη βλάβη, Ρυμούλκηση, Ίδιες ζημιές σκάφους, Νομική προστασία Ιδιοκτήτη, Χερσαία μεταφορά του σκάφους, Κάλυψη προσωπικών αντικειμένων, Ζημιά άξονα ή προπέλας)
  • την ασφάλιση πρωτοβάθμιας περίθαλψης υγείας για πανελλαδική πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας με δυνατότητα εξωνοσοκομειακών διαγνωστικών εξετάσεων και επισκέψεων σε γιατρούς χωρίς αναμονές και τις χρονοβόρες διαδικασίες των κοινωνικών ταμείων ασφάλισης, τακτικών προληπτικών ελέγχων (π.χ. ετήσιο αιματολογικό ή καρδιολογικό check up) καθώς και άλλες παροχές όπως o προγεννητικός έλεγχος, συνεδρίες με φυσικοθεραπευτή, επισκέψεις σε οφθαλμίατρο ή οδοντίατρο κ.λπ.

Photo: Shutterstock

Με λίγα μόνο κλικ

Μπαίνοντας στο cosmoteinsurance.gr, μπορείς να συγκρίνεις online ανάμεσα σε πολλά προγράμματα και να επιλέξεις τις παροχές που επιθυμείς, προσθέτοντας ή αφαιρώντας καλύψεις και τροποποιώντας τη διάρκεια ασφάλισης, με τη σιγουριά της εγγύησης χαμηλότερης τιμής, διαφάνεια στη σύγκριση προϊόντων, ασφάλεια στις συναλλαγές και επιπλέον:

  • υποστήριξη από έμπειρους και πιστοποιημένους συμβούλους ασφαλίσεων καθημερινά, όλο το 24ωρο, για να λύσουν κάθε απορία και να τους βοηθήσουν
  • δυνατότητα να γνωρίζεις πάντα ποιες είναι οι καλύτερες τιμές ασφάλισης στην αγορά και να εξοικονομείς χρήματα
  • μια αναβαθμισμένη συνολική εμπειρία του επισκέπτη του site χάρη στον mobile first σχεδιασμό της εφαρμογής.

Βρίσκοντας τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας-τιμής:

  • διαμορφώνεις ο ίδιος το ασφαλιστήριό σου και το λαμβάνεις άμεσα στο email σου
  • δεν μένεις ποτέ μόνος, αφού με κάθε ασφαλιστήριο συμβόλαιο παρέχεται δωρεάν υπηρεσία νομικών συμβουλών σε περίπτωση ατυχήματος και υπηρεσία παρακολούθησης πορείας αποζημίωσης από εξειδικευμένη εταιρεία διαχείρισης αποζημιώσεων.

Και όλα αυτά με την εγγύηση που φέρει το όνομα COSMOTE.