Χριστούγεννα σημαίνει ζεστασιά, αγάπη, οικογένεια και σπίτι. Περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, οι ημέρες των φετινών εορτών συγκεντρώνουν όλες τους τις δραστηριότητες στο σπίτι, το οποίο γίνεται το μέρος όπου η οικογένεια ζει, εργάζεται, επικοινωνεί, γιορτάζει και διασκεδάζει.

Ας φτιάξουμε ένα υπέροχο εορταστικό κλίμα στο χώρο μας και ας χαρίσουμε το πιο λαμπερό και χαρούμενο περιβάλλον σε όλη την οικογένεια. Έτσι το σπίτι μας θα γεμίσει χαμόγελα, καλή διάθεση, θετική ενέργεια και ασφάλεια, αφήνοντας απ’ έξω όσα μας φοβίζουν ή μας στεναχωρούν.

Μέσα στη ζεστασιά του προσωπικού μας χώρου μπορούμε να εκφράσουμε τα όνειρά μας για την επόμενη χρονιά. Νιώθουμε τη σιγουριά και την προστασία του οικείου μας περιβάλλοντος, απολαμβάνοντας την ευχαρίστηση όσων έχουμε δημιουργήσει για εμάς και τους ανθρώπους μας, στα οποία έχουμε επενδύσει οικονομικά, αλλά και συναισθηματικά.

Και ενώ εμείς φροντίζουμε για την όμορφη εορταστική ατμόσφαιρα του σπιτιού μας, η Εθνική Ασφαλστική φροντίζει για την ασφάλειά του, προσφέροντας ευελιξία, καινοτοµία, νέες καλύψεις και γρήγορες αποζηµιώσεις με τη σειρά προγραµµάτων ασφάλισης κατοικίας Full [Home].

Το πρόγραμμα Full [Home], προσφέρει ανταγωνιστική λύση ασφάλισης κατοικίας και παρέχει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, με την προσθήκη νέων καλύψεων σε όλα τα πακέτα, από το Basic έως το Max.

Επιπλέον, η Εθνική Ασφαλιστική, βελτιώνει τις καλύψεις και παρέχει αυξημένα όρια αποζημίωσης, ενώ ακολουθώντας τη γενικότερη φιλοσοφία των προγραμμάτων Full, δίνει τη δυνατότητα επιλογής πακέτου με ή χωρίς ποσό απαλλαγής, δίνοντας στους ασφαλισμένους της την ευελιξία να επιλέξουν τις καλύψεις που επιθυμούν, με προσιτό κόστος.

Αναλυτικότερα, οι νέες αλλά και οι διευρυμένες καλύψεις αφορούν πραγματικούς κινδύνους της κατοικίας, όπως βραχυκύκλωμα ηλεκτρικών συσκευών, θραύση σωληνώσεων ακόμη και για κτίρια άνω των 30 ετών, ζημιές στην οικοδομή εξαιτίας κλοπής, κλοπή με αντικλείδι, ζημιές από φυσικά φαινόμενα και από χιόνι και ανεμοθύελλα, αστική ευθύνη του ασφαλισμένου για υλικές ζημιές σε τρίτους σε ιδιοκτήτη ή ενοικιαστή από καλυπτόμενο κίνδυνο, κάλυψη οικογενειακής και εργοδοτικής Αστικής Ευθύνης για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές  με αυξημένα όρια κάλυψης.

Επίσης το Full [Home] προσφέρει κάλυψη αλλοίωσης τροφίμων εξαιτίας καλυπτόμενου κινδύνου, πολύτιμων αντικειμένων, αμοιβών αρχιτεκτόνων και μηχανικών και πλήθος άλλων σύγχρονων κινδύνων διασφαλίζοντας την ηρεμία της οικογενειακής εστίας.

Τέλος, οι ασφαλισμένοι της Εθνικής Ασφαλιστικής συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες τεχνικής βοήθειας 24/7 σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης αποκατάστασης ζημιών στην ασφαλισμένη κατοικία τους.

Αυτά τα Χριστούγεννα, όμως, είναι ξεχωριστά και για έναν ακόμη λόγο, την πανδημία του κορωνοϊού, που έχει θέση σε άμεση προτεραιότητα τη θωράκιση της υγείας όλων μέσα στην οικογένεια. Σύμμαχός μας και σε αυτό τον τομέα είναι η Εθνική Ασφαλιστική, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους της με συμβόλαιο Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ, να κάνουν εξέταση Μοριακής Ανίχνευσης (PCR) για τον SARS-CoV-2. Έτσι μας προσφέρει την κάλυψη της εξέτασης αυτής, με ελάχιστη συμμετοχή στο κόστος.

Αυτά τα Χριστούγεννα ας προστατεύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την υγεία και την περιουσία μας, παρέχοντας ασφάλεια σε εμάς και τους αγαπημένους μας. Πολύτιμος σύμμαχός μας η Εθνική Ασφαλιστική.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή, στα υποκαταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής ή στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης με αριθμό 18189 (Ελλάδα) ή στο +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) ή στον εταιρικό ιστότοπο www.ethniki-asfalistiki.gr