Το Συμβουλευτικό Κέντρο του «Μαζί για το Παιδί» για γονείς, εκπαιδευτικούς και εφήβους διοργανώνει ένα δωρεάν διαδικτυακό ψυχο-εκπαιδευτικό σεμινάριο για γονείς με θέμα: «Παιδί και Ίντερνετ» την Τρίτη 2 Ιουλίου και ώρα 17.30-19.00.

Η τεχνολογία είναι πλέον κομμάτι της καθημερινότητας, τόσο για τους γονείς, όσο και για τα παιδιά. Η τηλεόραση, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τα tablets και τα κινητά έχουν μπει για τα καλά στη ζωή όλων μας. Ο τρόπος με τον οποίο τα χρησιμοποιούμε, και αντίστοιχα ο τρόπος με τον οποίο τα εισάγουμε στη ζωή των παιδιών είναι αυτός που θα καθορίσει αν η χρήση τους θα έχει οφέλη ή αρνητικές συνέπειες.

Το  ψυχο-εκπαιδευτικό σεμινάριο που απευθύνεται σε γονείς παιδιών όλων των ηλικιών, απαιτεί εγγραφή για κατοχύρωση θέσης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Με τη δήλωση συμμετοχής και τη συγκατάθεσή των συμμετεχόντων στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων, θα σταλεί από την επιστημονική ομάδα του «Μαζί για το Παιδί» ενημερωτικό email με τις πληροφορίες σύνδεσης για την διαδικτυακή συμμετοχή.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

Για την εγγραφή σας μπείτε εδώ 
Πληροφορίες: Στην τηλεφωνική γραμμή 115 25 & στο email: 11525@mazigiatopaidi.gr

Διαβάστε επίσης:

Έτσι θα μεγαλώσουμε παιδιά με συμπόνια και ενσυναίσθηση

Social media και TikTok: Όλη η αλήθεια για την επίδρασή τους στη ζωή των εφήβων

Αγχωμένη Gen Z: Ο ρόλος των social media και οι ευθύνες των γονιών, σύμφωνα με έναν κοινωνικό ψυχολόγο