Τεράστιες ουρές από πολίτες που έχουν κλείσει ραντεβού για το εμβόλιο έχουν δημιουργηθεί έξω από το εμβολιαστικό κέντρο του Περιστερίου όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του protothema.gr .

Οι ουρές σχηματίστηκαν λόγω της καθυστέρησης που υπήρξε στη διαδικασία του εμβολιασμού εξαιτίας προβλημάτων στο ίντερνετ. Σύμφωνα με τον κόσμο, των οποίων τα ραντεβού έχουν καθυστερήσει περισσότερο από μια ώρα υπήρξαν προβλήματα στο ίντερνετ του εμβολιαστικού κέντρου με αποτέλεσμα να χρειαστεί να περιμένουν αρκετά.

emvoliastiko-peristeri__2_
emvoliastiko-peristeri__1_

Φορούν μάσκες και κρατούν όσο μπορούν τις αποστάσεις μεταξύ τους, περιμένουν υπομονετικά για να έρθει η σειρά τους ώστε να μπουν στο χώρο του εμβολιαστικού κέντρου και να ακολουθήσουν τις διαδικασίες μέχρι να εμβολιασθούν.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα συντονισμού της κυβέρνησης, Θανάση Κοντογεώργη έχουν προγραμματιστεί πάνω από 100.000 εμβολιασμοί σήμερα.

Έως χθες το βράδυ είχαν πραγματοποιηθεί 3.201.212 εμβολιασμοί, με σχεδόν 1 εκατομμύριο να έχουν ολοκληρωθεί και με τη δεύτερη δόση. Τις τελευταίες οκτώ ημέρες στην εμβολιαστική εκστρατεία έχουν ενταχθεί άτομα νεότερης ηλικίας, αλλάζοντας άρδην την εικόνα στα εμβολιαστικά κέντρα αλλά και συμβάλλοντας δραστικά στην οικοδόμηση του τείχους ανοσίας.