Μία 51χρονη γυναίκα από την Κίνα έφτασε ένα βήμα πριν το θάνατο αφού έκανε ένεση στον εαυτό της ένα μείγμα με περισσότερους από 20 χυμούς φρούτων.

Το αποτέλεσμα της ενδοφλέβιας έγχυσης που επιχείρησε η γυναίκα από την Guiyang County στην Chenzoy ήταν αντίθετο από τις προσδοκίες της καθώς παρουσίασε φαγούρα στο δέρμα και πυρετό.

Η 51χρονη που ενδιαφερόταν για τις πρωτότυπες και εναλλακτικές θεραπείες προκάλεσε ζημιά στο ήπαρ, τους νεφρούς την καρδιά και τους πνεύμονές της και τέθηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για πέντε ημέρες.

«Σκέφτηκα πως τα φρέσκα φρούτα είναι πολύ θρεπτικά και δεν θα με βλάψουν με την έγχυσή τους στο σώμα μου. Δεν περίμενα πως θα με έβαζαν σε τόσο μεγάλους μπελάδες», δήλωσε η γυναίκα.

Οι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Xiangnan στην πόλη Hunan αφαίρεσαν τις τοξίνες από το αίμα της και της χορήγησαν αντιβιοτικά.

Μετά από πέντε μέρες η κατάσταση της ασθενούς βελτιώθηκε και μεταφέρθηκε από την ΜΕΘ στο νεφρολογικό τμήμα του νοσοκομείου.

Ο Liu Jianxiu, γιατρός στο νοσοκομείο Hunan, δήλωσε πως η γυναίκα κινδύνευσε να πεθάνει από πολλαπλή οργανική ανεπάρκεια και σηψαιμία.