Ο νέος χρόνος είναι εδώ και μέλημά μας είναι να ξεπεράσουμε όσα δύσκολα κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε τον προηγούμενο μιας και δεν θέλουμε να μας συνοδεύσουν και αυτή τη χρονιά, το άγχος, η αγωνία και ο φόβος για το άγνωστο. Και ο μόνος τρόπος για να συμβεί αυτό είναι να προσέχουμε για να έχουμε.

Η πρόληψη έγινε μέσα στην χρονιά που πέρασε ένα βασικό αίτημα όλων, με τις -αν μη τι άλλο – πρωτόγνωρες συνθήκες να μας δημιουργούν την ανάγκη να προφυλάξουμε τον εαυτό μας, όσους και όσα αγαπάμε από δυσάρεστα απρόοπτα.

Τα απρόοπτα βέβαια είναι μέσα στη ζωή, αλλά είναι στη φύση του ανθρώπου να προσπαθεί να τα ελέγξει, να τα περιορίσει και -γιατί όχι- να τα αποτρέψει. Άλλωστε, ορισμένα είναι τόσο καθοριστικά που αλλάζουν εντελώς την καθημερινότητα και όσα είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα, κάτι που συνέβη και το 2020. Και επειδή σε κανένα δεν αρέσει η ανασφάλεια, οι γερές βάσεις και οι προληπτικές δράσεις είναι το καλύτερο όπλο μας προς αυτή την κατεύθυνση.

Ευτυχώς, η ιδιωτική ασφάλιση μπορεί να καλύψει την ανάγκη της πρόληψης, με την Εθνική Ασφαλιστική να γίνεται για ακόμα μία φορά αρωγός στο αίσθημα της ασφάλειας και της σιγουριάς, προσφέροντας τη δυνατότητα προνομιακής ασφάλισης του χώρου που έγινε το φόντο όλων μας των στιγμών μέσα στη χρονιά που μας πέρασε: το σπίτι μας.

Με το νέο πρόγραμμα Full [Home] απολαμβάνετε τη θαλπωρή και την ασφάλεια του σπιτιού σας στο Full, εξασφαλίζοντας μία πρόταση ολοκληρωμένης κάλυψης, βασισμένη στην πολυετή εμπειρία της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Επιλέγοντας ένα από τα τέσσερα πακέτα ασφάλισης κατοικίας Full[Home](Basic, Extra, Advance, Max) απολαμβάνετε πλήθος καλύψεων, απαραίτητων σε περίπτωση που συμβεί κάποιο δυσάρεστο γεγονός. Επιπλέον, επωφελείστε από τους σαφείς και κατανοητούς όρους των προγραμμάτων, προσδιορίζοντας ξεκάθαρα το πλαίσιο ασφάλισης έτσι ώστε να είστε απόλυτα σίγουροι για τις καλύψεις σας.

Ενδεικτικά, τα πακέτα Full [Home] προσφέρουν καλύψεις που ποικίλλουν από πυρκαγιά και ζημιές από τον καπνό της φωτιάς (Basic), μέχρι διαρροή, θραύση, υπερχείλιση σωληνώσεων και εγκαταστάσεων ύδρευσης, θέρμανσης, κλιματισμού ή αποχέτευσης και έξοδα άντλησης υδάτων (Extra), από πτώση δένδρων, στύλων και θύελλα, καταιγίδα, πλημμύρα, χιόνι, χαλάζι, παγετό περιλαμβανομένων και ζημιών σε αντικείμενα σε υπόγεια ή και στην εξωτερική πλευρά της οικοδομής μέχρι κλοπή περιεχομένου μετά από διάρρηξη και απώλεια ενοικίων.

Ακόμη, η Εθνική Ασφαλιστική, ακολουθώντας τη γενικότερη φιλοσοφία των προγραμμάτων Full, δίνει τη δυνατότητα επιλογής πακέτου με ή χωρίς ποσό απαλλαγής, προσφέροντάς σας την ευελιξία να επιλέξετε τις καλύψεις που επιθυμείτε, με προσιτό κόστος.

Εκτός, όμως, από την προστασία του χώρου που αγαπάμε, οφείλουμε να προφυλάξουμε και τον εαυτό μας. Στο πλαίσιο αυτό, η Εθνική Ασφαλιστική δίνει και τη νέα χρονιά τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους της με συμβόλαιο Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ, να κάνουν εξέτασης Μοριακής Ανίχνευσης (PCR) για τον SARS-CoV-2. Έτσι μας προσφέρει την κάλυψη της εξέτασης μοριακής ανίχνευσης του κορωνοϊού, της πιο έγκυρης εξέτασης σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας με ελάχιστη συμμετοχή στο κόστος.

Και το 2021, λοιπόν, προστατεύουμε την υγεία και την περιουσία μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παρέχοντας ασφάλεια σε εμάς και τους αγαπημένους μας. Πολύτιμος σύμμαχός μας, η Εθνική Ασφαλιστική.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή, στα υποκαταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής ή στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης με αριθμό 18189 (Ελλάδα) ή στο +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) ή στην εταιρική ιστοσελίδα www.ethniki-asfalistiki.gr.