Είναι μύθος ή αλήθεια ότι στις γυναίκες αρέσουν οι άνδρες με θεληματικό πηγούνι; Αλήθεια είναι απαντούν οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν και συμπληρώνουν ότι πέρα από το τετράγωνο πηγούνι στις γυναίκες φαίνεται ότι αρέσουν και οι άνδρες με καλοσχηματισμένα και έντονα φρύδια. Ενδεχομένως αυτά τα χαρακτηριστικά θεωρούνται αποδείξεις ότι ο συγκεκριμένος άνδρας φέρει καλό γενετικό υλικό, απαραίτητο για τη γέννηση υγιών παιδιών, όπως εξηγούν οι ειδικοί.

Ας δούμε τι άλλο έλκει τις γυναίκες στους άνδρες σύμφωνα πάντα με τις επιστημονικές έρευνες.

Το χιούμορ. Αυτό είναι ενδιαφέρον: στις γυναίκες αρέσουν οι άνδρες που τις κάνουν να γελούν, αλλά και τους άνδρες αρέσουν  οι γυναίκες που γελούν με τα αστεία τους σύμφωνα με τις παρατηρήσεις καναδών ψυχολόγων.

Η περιπετειώδης φύση. Οι τολμηροί άνδρες που έλκονται από το ρίσκο και βουτούν χωρίς σκέψη στην επόμενη περιπέτεια συνήθως έχουν πολλές κατακτήσεις – είναι όμως εφήμερες όπως διαπιστώνουν οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του New Mexico.

Η γενναιοδωρία. Οι ανοιχτοχέρηδες άνδρες έχουν περισσότερες κατακτήσεις από τους πιο σφιχτούς σύμφωνα με τους ερευνητές του Πανεπιστημίου Μίσιγκαν.

Ο θαυμασμός των άλλων. Συγκεκριμένα των άλλων γυναικών! Με άλλα λόγια όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν οι ψυχολόγοι του Πανεπιστημίου του Aberdeen μια γυναίκα μπορεί να απορρίψει έναν άνδρα, αλλά εάν στην συνέχεια διαπιστώσει ότι αυτός συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των άλλων γυναικών, τότε μπορεί να αναθεωρήσει την αρχική της εκτίμηση και να τον δει με άλλο μάτι…