Ο Τζακ είναι ένας γατούλης περίπου δυόμισι ετών. Αρχές του 2021 τον χτυπά αυτοκίνητο, και ο ασυνείδητος οδηγός τον εγκαταλείπει. Ο Τζακ είναι βαριά τραυματισμένος. Εάν δεν τον διέσωζαν περαστικοί πολίτες, θα είχε ξεψυχήσει στην άσφαλτο.

Μεταφέρεται σε κτηνιατρική κλινική και του παρέχονται οι πρώτες βοήθειες. Οι «σωτήρες» του Τζακ επικοινωνούν με τη Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης. Ρωτούν τους εθελοντές εάν μπορούν να αναλάβουν την αποθεραπεία του γάτου. Εκείνοι, αμέσως, ανταποκρίνονται στο κάλεσμά τους και αναλαμβάνουν την περίθαλψη και τη φροντίδα του Τζακ.

«Η αποκατάσταση της υγείας του διήρκεσε έξι μήνες. Είναι ένας πολύ ταλαιπωρημένος γατούλης. Είχε σπασμένη λεκάνη και το σαγόνι του ήταν διαλυμένο. Από το ατύχημα έχασε και το ένα του μάτι. Από το άλλο βλέπει σκιές. Είναι σχεδόν τυφλός», αναφέρει ο εθελοντής της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης, Γιώργος Αγγελιδάκης.

Περιγράφει έναν γατούλη φιλικό, που αναζητά την προσοχή, τα χάδια και την αγκαλιά των ανθρώπων. Είναι πολύ τρυφερός και το δείχνει με τις γατίσιες συμπεριφορές του: όρθια ουρά, ξάπλωμα με την πλάτη στο έδαφος και γύρισμα δεξιά – αριστερά, τρίψιμο στα πόδια, συνεχόμενα γουργουρητά.

Είναι και παιγνιδιάρης, και έχει ιδιαίτερη προτίμηση στα μπαλάκια με ήχο. Οι σχέσεις του με τις άλλες γάτες είναι πολύ καλές.

«Ο Τζακ είναι στειρωμένος, εμβολιασμένος και έχει τσιπάκι. Η αποκατάσταση της υγείας του είναι πλήρης. Είναι ένας υγιέστατος γατούλης», επισημαίνει ο κ. Αγγελιδάκης.

Μέσα στην ατυχία του είχε τύχη βουνό, χάρη στους ανθρώπους που τον περιέθαλψαν και του χάρισαν τη ζωή.

Ο Τζακ φιλοξενείται από εθελοντή της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης.

Αν θέλετε να βάλετε στη ζωή σας τον τρυφερό, παιχνιδιάρη Τζακ, μπορείτε να καλέσετε στο 6946.978.265.

Διαβάστε επίσης