Σε κεντρικό σημείο της Αθήνας ένα τοσοδούλι γατάκι διασχίζει τον δρόμο, ενώ έρχεται αυτοκίνητο. Ακούγεται μια φωνή: «Γατί!» και τελευταία στιγμή ο οδηγός του αυτοκινήτου κάνει έναν ελιγμό και αποφεύγει το ψιψίνι.

Εκείνο πάει και κρύβεται πίσω από τη ρόδα ενός σταθμευμένου αυτοκίνητου, ενώ ο οδηγός βρισκόταν μέσα.

Με την ευτυχή συγκυρία της συνεργασίας τριών εθελοντριών, που τυχαία βρέθηκαν στο περιστατικό, κατάφεραν να το βγάλουν. Ήταν μια σταλιά. Η καρδούλα του πήγαινε να σπάσει. Έτρεμε από το φόβο του. Και είχε ένα ματάκι.

Το μεταφέρουν στο κτηνιατρείο και υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις.

Ο κτηνίατρος συστήνει τη λήψη φαρμακευτικής αγωγής, για τη βελτίωση της υγείας.

Η Μυρτώ την ημέρα που βρέθηκε

Σήμερα η Μυρτώ έχει αρχίσει να ξεθαρρεύει, ύστερα από την περιπέτεια που πέρασε και φιλοξενείται, προσωρινά, από τη δικηγόρο, ενεργή φιλόζωο, Βασιλική Δημ. Αυγουστίνου. «Είναι ένα πολύ καλό γατί. Μία μία απίστευτη φάτσα. Όμορφο με το ένα του ματάκι, τρυφερό, που όταν το παίρνεις αγκαλιά γουργουρίζει. Είναι παιχνιδιάρικο και τσαχπίνικο. Η ιδανική γατούλα για μια φιλόζωη οικογένεια.

Υιοθετήστε τη Μυρτώ! Και η ζωή σας θα γίνει πιο όμορφη!», αναφέρει η κα Αυγουστίνου.

Η Μυρτώ είναι ένα γατάκι που δίνεται για υιοθεσία. Ένα γατάκι που γεννήθηκε, από αδέσποτη μανούλα, στους αφιλόξενους δρόμους.

Ένα γατάκι που χρειάζεται φροντίδα και πολλή αγάπη, όπως, άλλωστε,
όλα τα πλάσματα.

Είναι ένα ψιψινάκι, που τους πρώτους μήνες της ζωή του έχασε το ματάκι του και κινδύνεψε να χάσει και τη ζωούλα του. Του αξίζει μια παντοτινή οικογένεια που θα του προσφέρει ασφάλεια, φροντίδα και αγάπη.

Όποιος επιθυμεί να υιοθετήσει τη μικρούλα Μυρτώ, μπορεί να επικοινωνήσει με την κυρία Αυγουστίνου στο: 697.758.9891.

Διαβάστε επίσης

Οι γάτες δείχνουν τη στοργή τους με έξι διαφορετικούς τρόπους