Είναι μία από τις πιο συγκινητικές σκηνές που έχουν προβληθεί σε παιδική ταινία και δεν αφήνει ασυγκίνητο ούτε ένα όμορφο κουτάβι. Η μικρή Λούνα παρακολουθεί στην οθόνη τον Σίμπα θρηνεί το θάνατο του πατέρα του που κείτεται νεκρός μετά την παγίδα που του έστησε ο Σκαρ και ξαφνικά μαζί με τους ήχους που ακούγονται από την τηλεόραση, το μικρό αυτό κουτάβι ξεκινά να κλαίει ξαπλωμένη.

Ο Josh Myers, ιδιοκτήτης της Λούνα δήλωσε πως έπαιζε με τα παιχνίδια της, αλλά σταμάτησε για να δει τη σκηνή. και το αποτέλεσμα αυτού φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο.

Το βίντεο δημοσίευσε ο ίδιος ο Myers στα κοινωνικά δίκτυα γράφοντας χαρακτηριστικά: «Παρακολουθούσαμε το Lion King, ενώ η Λούνα έπαιζε με τα παιχνίδια της. Αλλά την στιγμή που ο Μουφάσα πεθαίνει, σταμάτησε και γύρισε προς την τηλεόραση για να παρακολουθήσει. Το να τη βλέπω να κλαίει μπροστά στην τηλεόραση ήταν το πιο γλυκό πράγμα που έχω δει ποτέ. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να ξαπλώσει κάτω όταν είδε τον Σίμπα να κάθεται δίπλα στον πατέρα του. Τεσσάρων μηνών και ήδη δείχνει το πόσο αξιολάτρευτη είναι».