Εξιτήριο έλαβε σήμερα από το ΚΑΤ η Μαρέβα Μητσοτάκη όπου νοσηλεύτηκε μετά από διπλή χειρουργική επέμβαση στα χέρια.

Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού είχε ατύχημα στην Ιταλία, όπου βρισκόταν συνοδεύοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Μιλάνο.

Με την επιστροφή της στην Ελλάδα, μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Υπενθυμίζεται ότι για το ατύχημα που είχε το Σάββατο στην Ιταλία η σύζυγος του πρωθυπουργού, είχε μιλήσει νωρίτερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Περαστικά στη Μαρέβα Μητσοτάκη και στον πρόεδρο που είναι στο πλάι της συνεχώς, από την πρώτη στιγμή», ανέφερε, σημειώνοντας ότι «χειρουργήθηκε, όλα πήγαν καλά, εμπιστεύθηκε το ΕΣΥ».

Ειδήσεις σήμερα

Πάνω από 12,5 εκατ. επισκέψεις στο ΕΣΥ – Τα νοσοκομεία που σήκωσαν το βάρος της χώρας

Πόσοι πολίτες έκαναν τις εξετάσεις των 3 προγραμμάτων «Προλαμβάνω»

Επιληψία: 1 στους 20 ανθρώπους θα βιώσει τουλάχιστον μία κρίση στη ζωή του – Οι πρώτες βοήθειες