Δεν είναι περίεργο που το καλοκαίρι είναι για πολλούς η πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου. Η θερμοκρασία ανεβαίνει και ο ήλιος λάμπει για περισσότερες ώρες, χαρίζοντας φως στη μέρα, αλλά και τη διάθεσή μας. Τα ρούχα γίνονται πιο λεπτά και αέρινα, επιτρέποντας στις ακτίνες του ήλιου να χαϊδεύουν κατευθείαν την επιδερμίδα μας. Περνάμε περισσότερες ώρες έξω, στην εξοχή, στις παραλίες, σε ατελείωτες βόλτες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Όλα αυτά κάνουν σαφώς την καθημερινότητά μας το καλοκαίρι πιο ευχάριστη….ταυτόχρονα, όμως, και λίγο πιο επικίνδυνη. Οι αγαπημένες μας παραλίες κρύβουν, καμιά φορά, κοφτερές πέτρες ή απότομα βράχια. Ένα ατύχημα στο δρόμο θα βρει τα γόνατά μας εκτεθειμένα στην άσφαλτο. Τα κοντομάνικα μπλουζάκια είναι αδύνατον να προστατεύσουν τα χέρια μας από τα αγκάθια του υπέροχου λουλουδιού που μόλις φυτέψαμε στο μπαλκόνι.

Κι έτσι, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τραύματα και μικροπληγές, που «απειλούν» να χαλάσουν τις πιο φωτεινές μας ημέρες. Με τις υψηλές θερμοκρασίες και τον ιδρώτα, οι εκδορές χρειάζονται ακόμα περισσότερη προσοχή και φροντίδα.

Οι ίδιοι αυτοί παράγοντες, όμως, είναι που κάνουν την περιποίηση του τραύματος δυσκολότερη. Ένα θερμό περιβάλλον, ειδικά παρουσία ιδρώτα, ευνοεί την ανάπτυξη μικροβίων, που απειλούν την πληγή μας, αλλά και τη διαδικασία επούλωσής της. Γι’ αυτό, η τραυματισμένη περιοχή πρέπει να απομονωθεί, ώστε να παραμείνει αποστειρωμένη και να διασφαλίσει την ομαλή αποκατάστασή της.

Σε αυτές τις συνθήκες, λοιπόν η λύση είναι μονόδρομος: Η Hansaplast μας προσφέρει επιθέματα με 99% προστασία από βρομιές και βακτήρια για τη σωστή περιποίηση και φροντίδα των πληγών.

Ασπίδα προστασίας

Τα επιθέματα Hansaplast Universal είναι κατάλληλα για την κάλυψη μικρότερων πληγών ,εμποδίζοντας το 99% των βακτηρίων. Έτσι, μειώνουν σημαντικά τον κίνδυνο μόλυνσης της πληγής και βοηθούν τη διαδικασία επούλωσης.

Κάθε τμήμα του επιθέματος είναι προσεκτικά σχεδιασμένο, ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες των τραυμάτων. Η Hansaplast έχει δημιουργήσει επιθέματα που καλύπτουν απόλυτα την πληγή και δεν την αφήνει εκτεθειμένη σε εξωγενείς παράγοντες. Επιπλέον, η γάζα του επιθέματος δεν κολλάει στην πληγή και την προστατεύει από εξωτερικούς παράγοντες. Το υλικό είναι αεροδιαπερατό, ανθεκτικό στο νερό και κολλάει σταθερά. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι ανά πάσα στιγμή πως το επίθεμα μπορεί να φύγει, αφήνοντας τις πληγές σας εκτεθειμένες στα μικρόβια. Επιπλέον, κανένα μέρος του επιθέματος δεν περιέχει λάτεξ, απαλλάσσοντάς μας από τον φόβο αλλεργικών αντιδράσεων.

Ακόμη και το καλοκαίρι, όμως, οι γρήγοροι ρυθμοί δεν σταματούν, γι’ αυτό και η φροντίδα ενός τραύματος δε θα πρέπει να εμποδίζει τις καθημερινές μας δραστηριότητες. Η Hansaplast έχει προνοήσει γι’ αυτό, δημιουργώντας τα Hansaplast Elastic, μια σειρά επιθεμάτων που ξεχωρίζουν για την ισχυρή ελαστικότητά τους. Εφαρμόστε αυτό το επίθεμα και κάντε κανονικά τις καθημερινές σας κινήσεις. Τα Hansaplast Elastic τεντώνονται και ακολουθούν τις κινήσεις του δέρματος, χωρίς να αφήνουν εκτεθειμένη την πληγή.

Κι αν ένα μπάνιο στην παραλία ήταν στα άμεσα σχέδιά σας, δεν χρειάζεται να τα ακυρώσετε εξαιτίας ενός μικροτραυματισμού. Επιλέξτε τα Hansaplast Aqua Protect, τα 100% αδιάβροχα επιθέματα, κατάλληλα για την κάλυψη και προστασία των πληγών και σε συνθήκες επαφής του δέρματος με το νερό και κατάλληλα τόσο για το ντους, όσο και για τη θάλασσα. Το υλικό των Hansaplast Aqua Protect είναι εύκαμπτο και αεροδιαπερατό, εμποδίζοντας το νερό να φτάσει στην ανοιχτή πληγή. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας χωρίς να ανησυχείτε.

Τίποτα, λοιπόν, δε χρειάζεται να χαλάσει τα σχέδιά σας. Αφήστε την περιποίηση των πληγών σας στα επιθέματα Hansaplast και απολαύστε στο φουλ το καλοκαίρι σας.