Καρπάθια Όρη είναι μια μαγευτική οροσειρά, που αγκαλιάζει την Τρανσυλβανία. Πρόκειται για μια παρθένα περιοχή, ανέγγιχτη από τον πολιτισμό, καθώς και τις όποιες γεωργικές και βιοχηχανικές δραστηριότητες.

Σε αυτά τα πανέμορφα όρη, καλά κρυμμένες, μέσα σε δάση από έλατα, πεύκα και ερυθρελάτες, απομονωμένες από κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα, βρίσκονται οι πηγές του AQUA Carpatica.

Οι πηγές αναβλύζουν σε υψηλά οροπέδια, στην περιοχή Bucovina, μια έκταση με άγρια φυσικά τοπία, απέραντες κοιλάδες γεμάτες αγριολούλουδα και κρυστάλλινα ρυάκια που διατρέχουν αειθαλή δάση.

Τα Καρπάθια όρη προσφέρουν καταφύγιο στο μεγαλύτερο πληθυσμό σαρκοφάγων ζώων στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων λύκων, καφέ αρκούδων και αιλουροειδών του είδους λύγκα.

Ακόμη, εδώ θα συναντήσει κανείς το μεγαλύτερο πληθυσμό άγριων αρκούδων στην Ευρώπη. Ο πληθυσμός των αρκούδων αριθμεί τα 10.000 ζώα.

Αγνό και αμόλυντο νερό

Τα νερά της περιοχής έχουν πλούσια ιστορία και αναγνωρισμένα οφέλη για την υγεία. Το AQUA Carpatica παραμένει αναλλοίωτο, αγνό και αμόλυντο εδώ και αιώνες.

Χωρίς πρόσθετα, χωρίς ενισχυτικά γεύσης, χωρίς τεχνητό ανθρακικό νάτριο ή επεξεργασία. Όπως ακριβώς πρέπει να είναι το φυσικό μεταλλικό νερό.

Τα Καρπάθια Όρη, είναι η ιδιαίτερη πατρίδα των Φυσικών Μεταλλικών Νερών σε παγκόσμια κλίμακα και ιδιαίτερα για την κατηγορία των Φυσικώς Ανθρακούχων Φυσικώς Μεταλλικών Νερών και αυτό για πολλούς λόγους:
-Τα Καρπάθια Όρη εκτείνονται σε μια τεράστια έκταση 120.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων με αποτέλεσμα να προσλαμβάνουν τεράστιες ποσότητες νερού της βροχής. Τα αποθέματα τους σε νερό είναι τεράστια.
-Καλύπτονται από απάτητα δάση και έχουν σημαντική πανίδα άγριων ζώων.
-Κράτησαν τις ανθρώπινες δραστηριότητες μακριά προστατεύοντας τους φυσικούς πόρους από τη μόλυνση.
-Στο υπέδαφος, η γεωλογική δομή των Καρπαθίων εμπεριέχει σβησμένα παλαιά ηφαίστεια που αναβλύζει ακόμη φυσικό διοξείδιο του άνθρακα. Γεωλογικές σχισμές μεταξύ ασβεστολιθικών δολομιτών και ηφαιστειογενών πετρωμάτων επιτρέπει την άνοδο και την ανάμιξη του διοξειδίου του άνθρακα με τα υπόγεια κοιτάσματα νερού.

Νερό με μοναδικά χαρακτηριστικά

Σε αυτόν τον μαγευτικό τόπο βρίσκονται οι πηγές του AQUA Carpatica και για όλους τους παραπάνω λόγους το νερό AQUA Carpatica έχει τα εξής μοναδικά χαρακτηριστικά:

* Ισορροπημένη περιεκτικότητα σε πλούσια μεταλλικά στοιχεία (φυσικοί ηλεκτρολύτες)
* Υψηλό pH (7,94 – για το φυσικό μεταλλικό νερό)
* Πολύ μικρή περιεκτικότητα σε νάτριο
* Τα νερά αναβλύζουν στην πηγή κατόπιν μιας μακρόχρονης υπόγειας γεωλογικής διαδρομής των υδάτων με φιλτράρισμα και εμπλουτισμό σε μεταλλικά στοιχεία (40 χρόνια υπόγειας διαδρομής για το ανθρακούχο και 20 χρονιά για το φυσικό μεταλλικό νερό, διαδρομές υπολογισμένες επιστημονικά από υδρογεωλόγους με την μέθοδο των ισοτόπων).
* Είναι πλούσια σε διττανθρακικἀ άλατα
* Το Ανθρακούχο έχει παντελή έλλειψη Νιτρικών και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό σχεδόν μηδενικά Νιτρικά (0,6 mgr/L)
* Το νερό μεταφέρεται από την πηγή με υπόγειες σωληνώσεις INOX και εμφιαλώνεται μερικά χιλιόμετρα μακριά εκτός των δασών, μιας και η πηγή είναι σε αυστηρά προστατευόμενη περιοχή όπου απαγορεύεται κάθε άλλη διέλευση, αλλά και ανθρώπινη δραστηριότητα.

 

Η αγνότητα και η γεύση είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το AQUA Carpatica. Εκατομμύρια χρόνια ηφαιστειακής δραστηριότητας έχουν απαλλάξει την πηγή από ρύπους, χαρίζοντας στο AQUA Carpatica την απαράμιλλη και μοναδική του γεύση.

Η γεύση του AQUA Carpatica είναι ιδιαίτερα ελκυστική, ενώ δεν έχει καμία περίεργη επίγευση. Πρόκειται για ένα νερό που εντυπωσιάζει. Έχει καθαρή, υπέροχη γεύση και ευχάριστη επίγευση που αφήνει μια αναζωογονητική αίσθηση στο στόμα. Η γεύση του AQUA Carpatica είναι απαλή, βελούδινη και ευχάριστη. Ας το απολαύσουμε!